HET JUISTE DETECTIESYSTEEM KIEZEN

Hilti betonscanners en draadloze detectiesystemen

Bij Hilti bieden wij een gamma detectiesystemen om verborgen wapening, buizen, stroomkabels en andere objecten in beton en basismateriaal te traceren.

Afhankelijk  waaraan u werkt. Of u nu zoekt naar wapening, een stroomkabel of een omvangrijke structuur moet scannen.

Onze draadloze Hilti detectiesystemen helpen bij niet-destructief testen en voorkomen dat objecten geraakt worden. Nog voordat er geboord, gesneden of gezaagd hoeft te worden.

RAADPLEEG EEN INGENIEUR

Hilti PS 50 Multidetector

HILTI PS 50 MULTIDETECTOR

Een praktisch multifunctioneel gereedschap om verschillende soorten objecten in diverse basismaterialen te vinden. Tot een maximale diepte van 15 cm. Onze Hilti PS 50 Multidetector lokaliseert metalen of kunststof leidingen, stroomdraden, hout, metalen wapening en meer.

Meer informatie
Hilti PS 300 Ferroscan detection system

HILTI PS 300 FERROSCAN DETECTIESYSTEEM

Ontwikkeld om op niet niet-destructieve wijze wapening in beton te vinden. Ook kunt u hiermee de grootte en diameter van wapening en de dikte van de betondekking schatten.

Meer informatie
Hilti PS 1000 X-Scan detection system

HILTI PS 1000 X-SCAN DETECTIESYSTEEM

Ontwikkeld voor het scannen van grote oppervlaktes en het vinden van metalen en niet-metalen. Dit is inclusief stroomdraden die zich in meerdere lagen tot 30 cm diep in basismateriaal bevinden.

Meer informatie
Hilti PX 10 Transpointer detection system

HILTI PX 10 TRANSPOINTER DETECTIESYSTEEM

Laat u zien hoe en waar u moet boren. Het helpt bij het identificeren van uitgangspunten van boorgaten. Ook meet het de dikte van het basismateriaal om de boordiepte en -hoek te berekenen.

Meer informatie

WAAROM IS HILTI DETECTIEGEREEDSCHAP ZO SPECIAAL

Hilti PX 10 Transpointer detection system

Ons detectiegereedschap is op accu, schok-, stof- & waterbestendig en laat de resultaten meteen zien. Zo kunt u uw bouwplaats beoordelen terwijl u scant. 

Wij bieden ook Hilti detectiesoftware voor een meer gedetailleerde analyse van uw scans, om rapporten te printen, scangegevens te archiveren en te integreren in andere toepassingen met CAD-software.

VRAAG EEN GRATIS DEMONSTRATIE OP LOCATIE AAN

Neem contact op met uw lokale Hilti-team voor het inplannen van een ​​gratis demonstratie of voor meer informatie. We helpen u op locatie, online en telefonisch.