ONTWERPEN VOOR GESCHEURD BETON

Het kiezen van de juiste ankerverbinding voor gescheurd beton

Hilti HST3 cracked concrete design

Beton kan vaak barsten als gevolg van veroudering, temperatuur en belastingen.

Daarom is het belangrijk dat u bij het ontwerpen van ankersystemen voor beton rekening houdt met de staat van het beton waarmee u werkt.

Ankers worden vooral aangetast wanneer beton scheurt, omdat de scheuren in het beton meestal doorlopen tot waar de ankers zich bevinden. Dit kan de bestendigheid van de ankers aanzienlijk beïnvloeden.

Daarom hebben wij bij Hilti ankers ontwikkeld die speciaal ontworpen zijn voor gescheurd beton.

Door vooruit te plannen en ankers te gebruiken die speciaal zijn ontworpen voor gescheurd beton, zijn constructies veiliger en worden dure reparaties voorkomen.

HILTI ONDERSTEUNING BIJ HET ONTWERP VOOR GESCHEURD BETON

Dankzij het aanbod van Hilti ontwerpservices en Hilti PROFIS software kunnen wij u ook helpen met uw ontwerp. 

VRAAG HET EEN INGENIEUR

Hilti PROFIS Anker Software

Hilti PROFIS Anker en Hilti PROFIS 3 ontwerpsoftware

De Hilti PROFIS Anker en PROFIS 3 ontwerpsoftware bieden onder andere een functie waarmee u uw ankersystemen specifiek voor gescheurd beton kunt ontwerpen.

Meer informatie
Hilti HST3 anker

Seismisch Ontwerp

Ankerontwerp voor aardbevingsgebieden vereist een eigen specifieke oplossing. Ontdek meer over ons Hilti Seismisch Design Center.

Meer informatie

ONZE TECHNISCHE ONTWERPSERVICE

De deskundige ingenieurs van Hilti werken samen met klanten van over de hele wereld. Op locatie, online en telefonisch. Zij kunnen u helpen om uw ontwerp te creëren, of zelf een ontwerp voor u maken. Neem voor meer informatie gerust contact op met uw lokale Hilti team.