Image alt text (optional)
Image alt text (optional)

Beleef de verandering

Klimaat, mobiliteit, digitalisering - de wereld verandert.

Ook de omgeving waarin we werken is fundamenteel aan het veranderen. Veel van onze medewerkers zijn al 20 of 30 jaar bij ons in dienst. Deze collega’s kunnen dus uit ervaring bevestigen dat het leven is veranderd, omdat ze vaak gebruik maken van nieuwe technologieën, innovatieve processen of moderne vormen van werk.

De Hilti Group streeft naar duurzame waardecreatie door marktleiderschap en differentiatie, inclusief continue innovatie in producten, diensten en software. Daarom stellen medewerkers graag conventionele opvattingen ter discussie, stellen ze zich open voor nieuwe methoden en brengen ze hun eigen ideeën naar voren die afwijken van de norm.

In een wereld van eindeloze verandering is er echter een constante die blijft bestaan: Onze missie om een betere toekomst op te bouwen. Een goed presterend wereldwijd team staat dan ook centraal. Medewerkers die nieuwsgierig zijn, in staat zijn om te leren en buiten de kaders te denken. Of het nu gaat om direct klantcontact op de bouwplaats of in het onderzoekslaboratorium. Teamleden die verandering beleven, die het als een kans zien. Elke dag. Ook na 30 jaar.