ON!Track Übersicht Grafik

Verbind kantoor en bouwplaats

ON!Track Unite: Een open API-interface voor uw applicaties

ON!Track Unite maakt eindelijk automatische gegevensuitwisseling mogelijk tussen uw softwaresysteem (bijv. ERP) en ON!Track resource management. U voorkomt dubbel werk en krijgt meer transparantie.

Wat betekent dat voor je dagelijkse werk?

Ontdek meer details in de volgende 2 korte video's

Image alt text (optional)

Digitale bouwplaatsafrekening

Eindelijk kosten correct en gemakkelijk toewijzen:

Registreer eenvoudig alle materieelverplaatsingen met de ON!Track app en verstuur de boekingsgegevens automatisch via een software-interface naar uw goederenbeheersysteem. Enkele voordelen op een rij:

 • Vervang tijdrovende papieren processen in de winkel, op kantoor en op de bouwplaats.
 • Ontdek waar en hoe lang uw materieel in gebruik is
 • Houd bij hoeveel er per project is uitgegeven aan verbruiksartikelen
 • Wijs werkelijke kosten nog preciezer toe aan projecten
 • Breng uw boekingsgegevens inclusief locatie en tijdstempel over naar uw bestaande softwareoplossing
 •  

Image alt text (optional)

Eenvoudig gegevens uitwisselen

Verhoog uw productiviteit met betrouwbare datakwaliteit:

Hier zijn enkele voorbeelden van gegevens die u automatisch in beide richtingen kunt synchroniseren tussen het ON!Track beheersysteem en uw bouwsoftware.

• Projecten, bouwplaatsen, kostenplaatsen

• Apparaat gegevens

• Locatie gegevens

• Voorraadniveaus

Softwarepartnerschappen ON!TRACK UNITE

Gossen Metrawatt

Gossen Metrawatt

Uitvoering van Elektrische V3-keuringen

 • Je voert elektrotesten uit en legt deze digitaal vast.
 • Stamgegevens worden automatisch uit Hilti ON!Track naar Gossen Metrawatt IZYTRONIQ Cloud gesynchroniseerd.
 • Je kunt altijd mobiel met Hilti ON!Track jouw testcertificaten erbij pakken.
Verder informatie over integratie
Fieldwire

FIELDWIRE

Bouwplaatsbeheer

 • Profiteer van de synergie-effecten tussen bouwplaats- en projectbeheer in Fieldwire en het beheer van apparatuur en materialen in Hilti ON!Track.
 • De integratie stelt u in staat om projecten en medewerkers automatisch te synchroniseren tussen beide systemen.
 • Meer informatie

  Begin nu

  Hilti_Manchester_04347.tif

  Hoe werkt de integratie precies?

  Wij adviseren u graag over de vervolgstappen

  Heb je interesse of wil je direct starten met de integratie van On!Track Unite? Onze vriendelijke specialisten adviseren u graag kosteloos en vrijblijvend over de mogelijkheden van ON!Track integratie met uw softwareoplossing. Vul eenvoudig onderstaand formulier in:

  Ben je een software provider of wil je direct aan de slag?

  Lees meer over de technische details van onze open API

  Gebruik de open API-structuur om uw software-integratie individueel zelf te realiseren of over te dragen aan een IT-expert.

  Ga naar SDK (Software Development Kit)

  Neem de controle over uw machinepark

  Met ON!Track houdt u altijd volledige controle over uw bedrijfsmiddelen. Ons alles-in-één systeem maakt nauwkeurige tracking van materieel, efficiënte markering van uw bedrijfsmiddelen en een optimale voorraadbeheer mogelijk. Het resultaat: meer productiviteit en de zekerheid dat u aan alle voorschriften voldoet - voor succesvollere bouwprojecten, altijd en overal.

  Ontdek ON!Track

  Houd controle over uw apparatuurkosten

  Met Hilti's Fleet Management kunt u leasen in plaats van kopen: profiteer van transparante maandelijkse kosten, de nieuwste machines en een allesomvattende service. Minimaliseer kapitaalverplichtingen, investeer toekomstgericht en vermijd onverwachte extra kosten.

   

  Ontdek Hilti Fleet Management.

  Veel Gestelde Vragen

  Wat is een ERP-systeem?

  Het zogenaamde ERP (Enterprise Resource Planning) is een softwaresysteem, ook wel goederenbeheersysteem genoemd, waarmee processen op het gebied van magazijn- en voorraadbeheer, productie, personeels- en loonadministratie, financieel beheer kunnen worden geautomatiseerd.

  Wat is een interface?

  Een interface is de verbinding van het ene softwaresysteem met het andere programma. De interface is nodig voor gegevensuitwisseling en gegevensverwerking.

  Wat is een API?

  Deze 3 letters staan ​​voor Application Programming Interface. De zogenaamde API is een interface waarmee twee onafhankelijke softwaresystemen gegevens met elkaar kunnen uitwisselen. Men spreekt vaak van programmeerinterface of applicatie-interface.

  Is ON!Track Unite gratis?

  Maakt u al gebruik van Hilti ON!Track en bent u klant van ON!Track Pro of ON!Track Enterprise? Dan begeleiden wij u geheel kosteloos bij de integratie met een van onze bestaande softwarepartnerbedrijven.

  ON!Track - wat is dat precies?

  Met Hilti ON!Track bedoelen we onze softwareoplossing voor digitaal materieel- en magazijnbeheer, die de klassieke functies van een magazijnbeheersysteem (WMS) bevat. Met Hilti ON!Track verbetert u uw magazijnbeheer op beslissende wijze, omdat het dient om processen te optimaliseren en de kosten van uw operationele procedures te verlagen. Functies zoals optimalisatie van inkomende en uitgaande goederen, zichtbaarheid en tracking, papierloze voorraaddocumentatie zijn slechts enkele van de voordelen. Verdere voordelen en toepassingsvoorbeelden vindt u hier:

  Naar de ON!Track infopagina

  Verschil tussen ON!Track en ON!Track Unite

  Met Hilti ON!Track bedoelen we onze oplossing voor digitaal materieel- en magazijnbeheer, waarmee u al uw activa eenvoudig en overzichtelijk kunt beheren. Hilti ON!Track Unite is de naam van de open interface die het mogelijk maakt om uw softwareoplossing te koppelen aan het resource management systeem Hilti ON!Track.

  Ik wil graag meer weten over Hilti ON!Track resource management

  Ik ben nog geen ON!Track-klant, maar wil het graag gratis testen

  Vind je het onderwerp ON!Track erg interessant, maar heb je er nog niet over kunnen beslissen? Geen probleem: Met ON!Track Ready Web heeft u de mogelijkheid om alle basisfuncties geheel gratis en vrijblijvend gedurende een bepaalde periode te testen.

  Gebruik het vrije commentaarveld aan het einde van het contactformulier