Workers wearing masks and practising social distancing on the jobsite

Coronavirus

Hoe Hilti u ondersteunt

Van een-op-een bezoeken op de bouwplaats tot online trainingsmogelijkheden en webinars, Hilti blijft zich inzetten om u te helpen tijdens de COVID-19-crisis.

De samenleving is flink getroffen door COVID-19 en hoewel er momenteel hard doorgewerkt wordt, is de precieze impact van het corona op de bouw vooralsnog onduidelijk. Wij denken graag met u mee om te zorgen dat uw bedrijf zo veilig en soepel mogelijk door kan draaien. 

Construction safety protocols are being updated globally

Safety first

De veiligheidsprotocollen voor de bouw worden overal opgesteld om de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan. De belangrijkste veranderingen op de bouwplaats variëren van nieuwe hygiënemaatregelen tot gespreide ploegendiensten. Het lijkt erop dat de voorgeschreven fysieke afstand op bouwplaatsen nog enige tijd een feit zal zijn.

Om de gezondheid van uw werknemers te waarborgen, heeft Hilti een speciale reinigingsgids gemaakt met gedetailleerde instructies over hoe u uw machines kunt desinfecteren zonder deze te beschadigen.

Bespaar kosten en verhoog de productiviteit tijdens COVID-19

A worker operates a Hilti measuring tool

Individuele meetoplossingen

Ontdek nu
An On!Track asset tag

Efficiënt machinepark beheer

Meer informatie over ON!Track
Hilti Connect app

Reparaties direct ter plaatse bestellen

Ontdek nu
Tool delivery

Levering op de volgende werkdag

Ontdek nu
A Hilti tool being repaired

Snelle reparaties

Ontdek nu
Hilti engineers can provide expert advice

Technisch advies via telefoon

Ontdek nu
Mechanical total station

Vereenvoudig de jobsite lay-out met robot-totaalstations

Ontdek nu
Worker kitting and packaging modular support systems

Hulp bij de voorbereiding van modulaire installatiesystemen

Ontdek nu
Workers practising social distancing on a jobsite

Neem een voorsprong

Onze engineers staan klaar om ontwerpadvies te geven, zodat u vooruit kunt met uw projecten. Het kan nu ook het juiste moment zijn om meer te weten te komen over het modelleren van bouwinformatie (BIM). Wij kunnen u van ontwerp tot oplevering ondersteunen en beschikken zelfs over een BIM Experience Center bij ons hoofdkantoor in Berkel & Rodenrijs. U kunt hier op een veilige en verantwoorde manier geheel vrijblijvend bekijken welke voordelen het werken in BIM met zich meebrengt in de praktijk.   

Uw lokale gezondheids- en veiligheidssituatie

Voor lokale overheids- en sectorinformatie over de relevante COVID-19 regels, voorschriften en aanbevelingen, klikt u op de onderstaande link: