Welkom in het BIM Experience Center

Wij maken BIM tastbaar

BIM Experience Center Logo

Om succesvol te kunnen zijn met BIM, is het essentieel om samen te werken vanaf een vroeg stadium van een project. Wij delen hierom graag meer informatie over BIM en de mogelijkheden die wij zien. 

Uit ervaring hebben wij gemerkt dat het belangrijk is om BIM tastbaar te maken. Dit doen wij door (digitale) rondleidingen te geven door ons BIM Experience Center, maar wij bieden mensen ook de kans om zich op afstand vrijblijvend in te lezen. Door duidelijk te maken wat BIM in de praktijk kan betekenen, wordt het opeens een stuk gemakkelijker om de eerste stappen te zetten richting deze digitale manier van werken.

Wij zijn natuurlijk ook heel benieuwd naar uw visie op BIM! Heeft u naar aanleiding van onze brochure vragen of wilt u vrijblijvend in gesprek? Dan horen wij dat uiteraard graag!

Ontdek de wereld van BIM

Loading

Een kijkje in ons BIM Experience Center

BIM Experience Center

BIM is een van de belangrijkste innovaties van afgelopen jaren binnen de bouwbranche. De BIM manier van werken heeft onder andere effect op bouwbedrijven, installateurs en gebouweigenaren. Maar wat is BIM eigenlijk? Welke voordelen brengt BIM voor uw organisatie? En wat heeft u hier voor nodig? Bent u nieuw met BIM en geïnteresseerd in hoe u een digitale transformatie kunt starten? Perfect, we kunnen onze ervaringen delen over verandermanagement en hoe we gezamenlijk kunnen winnen via project partnerschap!