Hilti Toolbox veilig verankeren

Toolbox: veilig verankeren

In 30 minuten bijgepraat over veilig verankeren

Vind je het belangrijk dat jouw medewerkers veilig en op basis van de laatste ontwikkelingen kunnen verankeren? Dat kan met de VCA toolbox van Hilti! In 30 minuten praten we het team helemaal bij, geheel kosteloos.

Herkenbaar bij het verankeren?

Werken met een momentsleutel

Verspilling van mortel

Foto van mortelverspilling bij een anker

Uitblazen van een ankergat

Foto van het uitblazen van een ankergat

Al deze herkenbare situaties kunnen makkelijker en sneller uitgevoerd worden met een veiliger resultaat tot gevolg. Hoe? Dit nemen we door tijdens een toolbox net als andere handige, snelle en veilige manieren van werken.

Tijdens de toolbox hebben we besproken wat de invloed van de temperatuur op het verlijmen is, hoe belangrijk consequent schoonmaken van boorgaten is en hoe je de juiste hoeveelheid mortel kunt berekenen. Heel leerzaam.

Kuijpers Uitvoering & Advies

Logo Kuijpers uitvoering & Advies

Toolbox aanpasbaar aan jouw wensen

Een toolbox van Hilti kan helemaal aangepast worden aan de wensen van jouw bedrijf en medewerkers. Op basis van jullie behoefte laten we sommige onderwerpen over veilig verankeren wel of niet aan bod komen. Daarnaast is het moment en de locatie van de toolbox volledig aan te passen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Klik dan hieronder en vraag een toolbox aan!

Foto van toolbox gegeven bij Prins Bouw Ermelo

Leerzaam en innovatief

De ervaring van Prins Bouw Ermelo B.V.

"Bij chemisch verankeren komen veel handelingen kijken. Tijdens de toolbox van Hilti hebben we de laatste innovaties getest waardoor we een ankergat nu snel stofvrij kunnen maken. Dat scheelt weer een hoop tijd."

De veelgestelde vragen over een toolbox

Hoe lang duurt een toolbox van Hilti?

De duur van een toolbox is flexibel. Het meest voorkomende is 30 minuten, maar we kunnen met elkaar besluiten hoe lang de toolbox duurt op basis van de te bespreken onderwerpen en de tijd die er vanuit het bedrijf voor beschikbaar is. Ook zijn er verschillende mogelijkheden wanneer op de dag de toolbox plaatsvindt, bijvoorbeeld tijdens de lunch, aan het einde van een werkdag of tijdens een team evenement. 

Waar vindt een toolbox van Hilti plaats?

De locatie van de toolbox bepalen we met elkaar, dit kan bijvoorbeeld plaatsvinden bij jullie in de werkplaats, op de bouwplaats of bij ons Learning Center in Berkel en Rodenrijs. 

Over welke onderwerpen gaat een toolbox van Hilti?

Bij Hilti kunnen we een toolbox geven over verschillende onderwerpen gerelateerd aan veilig verankeren. We geven regelmatig een toolbox over chemisch verlijmen waarbij we behandelen hoe je de juiste hoeveelheid mortel bepaald, wat de invloed van temperatuur op de mortel is en hoe belangrijk een stofvrij ankergat is. Daarnaast geven we regelmatig toolboxen over bijvoorbeeld stofvrij werken, schoorverankering, gevelsluiting of een anker op het juiste moment plaatsen. 

Er zijn veel mogelijkheden en we horen graag van jou aan welke onderwerpen er behoefte is bij jou in het bedrijf.