Hoe kunt u een bijdrage leveren aan circulariteit

U draagt al bij als Fleet Management klant

Inzetten op circulariteit is een cruciaal onderdeel van de reis naar een duurzame bouwindustrie. Circulariteit richt zich op het genereren van maximaal waarde behoud met een minimum gebruik van grondstoffen en hulpbronnen. Dat is beter voor het milieu, onze samenleving – en uw bedrijf.

Met services zoals Fleet Management hebben wij de basis gelegd voor circulariteit. Wij kunnen uw bedrijf helpen het verbruik van grondstoffen te verminderen terwijl wij tegelijkertijd uw dagelijkse werkzaamheden stroomlijnen. 

Reduce, Reuse, Recycle

27 %

van een Hilti machine bestaat uit gerecycled materiaal ten opzichte van het wereldwijde gemiddelde (8%)
Wij reduceren het gebruik van onbewerkte grondstoffen door de hoeveelheid gerecycled staal en plastic in onze producten te vergroten.

36.7 duizend

machines, accu's en accessoires werden in 2023 door Hilti Nederland ingezameld
Verduurzaam uw bedrijfsprocessen door ons uw verlopen Fleet-machines gratis te laten ophalen. Wij vinden manieren om deze opnieuw te gebruiken of te recyclen.

73 %

van al het ingezamelde materiaal binnen de Hilti Corporation wereldwijd is gerecycled voor materiaalhergebruik
Dankzij innovaties op het gebied van sorteren en verwerken van materiaal, kunnen wij onze percentages in het terugwinnen van materialen voortdurend verbeteren.

57 ton

van het materiaal werd teruggewonnen door recycling
Wij werken eraan om ervoor te zorgen dat het grootste deel van het staal, koper en aluminium opnieuw in de internationale grondstoffenkringloop terechtkomt.

Voorkom onnodige aankopen

Meer doen met minder

Fleet Management zorgt ervoor dat u alleen de machines heeft die u ook echt nodig heeft. En met ON!Track, onze software voor het beheren van uw materieel, kunt u ongebruikt of verloren materieel terugvinden terwijl u van project naar project gaat. Iets nodig voor een paar dagen of weken? Koop het niet – maak in plaats daarvan gebruik van onze service Tools on Demand voor korte termijn huur of ga naar één van onze huurpartners.

U krijgt altijd machines van hoge kwaliteit die langer meegaan en onze plaatselijke reparatiecentra werken eraan om hun levensduur te verlengen. Indien uw machines aan het einde van de overeenkomst nog productief zijn, beslist u zelf of u het contract wilt verlengen.

Geef oude machines een nieuwe kans

Wij hergebruiken wat u niet meer nodig heeft

Het is een naadloos proces: wij halen de machines gratis bij u op, waar ter wereld u ook bent. Wij nemen zelfs de machines en de accu's van onze concurrenten mee.

Maar wat gebeurt er dan mee? Sommige machines die functioneel gelijkwaardig zijn aan nieuw worden toegevoegd aan onze verhuurpool, waardoor de noodzaak om nieuwe uitrusting te produceren en te vervoeren, wordt gecompenseerd. Andere machines worden geschonken aan humanitaire en educatieve organisaties. Onderdelen die voldoen aan onze hoge kwaliteitsnormen kunnen worden hergebruikt in onze reparatiecentra. Wat er verder nog over is, gaat naar onze recyclingpartners.

 

Vrijwel onbeperkt recyclen

Wat wij niet kunnen hergebruiken, zullen wij proberen te recyclen

Machines of onderdelen die niet opnieuw kunnen worden gebruikt, worden verwerkt door onze gecontroleerde wereldwijde recyclingpartners.

We nemen verantwoordelijkheid voor onze producten gedurende hun gehele levensduur. Een groot deel van een gebruikelijke machine bestaat uit hoogwaardige metalen die vrijwel onbeperkt kunnen worden gerecycled voor verschillende toepassingen. En hoewel wij een hoog niveau van non-thermische recycling in onze markt bereiken, blijven wij samenwerken met onze recyclingpartners om de opbrengst te verhogen.

Samen duurzamer

Door duurzame bedrijfsstrategieën op elkaar af te stemmen, kunnen wij, naast economische factoren, prioriteit geven aan het behoud van een goed milieu, onze mensen en de samenleving.

Meer informatie over duurzaamheid

Machineparkbeheer administratie vereenvoudigen

Optimaliseer uw financiële planning met Fleet Management. Een vast maandelijks bedrag dekt alle kosten van uw machines en zijn het gebruik, onderhoud en reparaties inbegrepen.

Meer weten over Fleet Management?

Materieelbeheer verbeteren

Krijg meer controle over uw materieel en materiaal door gebruik te maken van Hilti's digitale oplossingen voor het beheer van uw uitrusting en het optimaliseren van uw machinepark.

Meer weten over materieelbeheer?