REGISTRERENMakkelijk online bestellen en gepersonaliseerde online servicesMeer informatie

Accu gereedschappen

Ontdek hoe u de productiviteit op de bouwplaats kunt verhogen met accugereedschap en de nieuwste Nuron-accutechnologie: koop Hilti elektrisch gereedschap op accu

Bereid u voor op Nuron

Een nieuw accu platform voor meer vermogen en flexibiliteit

 

Zorg dat uw bedrijf klaar is voor de toekomst met het Nuron 22V accu platform - de slimme aanvulling op het betrouwbare assortiment van Hilti accu machines.

Vanaf september is het zover: het Nuron accu platform met het vermogen van machines op snoer of benzine. Zo kunt u één accu platform gebruiken voor bijna al uw toepassingen, van sloop- en doorslijpwerkzaamheden tot boren en bevestigen. De volgende generatie 22V accu's van Hilti bieden u meer vermogen, veiligheid en gebruikscomfort dan ooit tevoren.

Hoe Nuron uw bedrijf kan helpen

Het gemak van één platform

Ongeveer 70 machines laden op via één 22V accu platform. Nuron is breed inzetbaar: van boormachines tot sloophamers.

Verzet meer werk per volle accu

Werk langer door met een machine op het 22V platform, dat meer vermogen kan leveren dan machines op snoer, benzine, 36V en meer.

Verminder stilstand

Krijg automatisch meldingen over de conditie van de accu en als deze vervangen moet worden. Ook vereenvoudigen de datagedreven services uw machineparkbeheer.

Bescherm uw teams

Het Nuron platform heeft verschillende veiligheidskenmerken, zoals stofafzuiging en ingebouwde technologiëen die helpen om het risico op terugslag van een haakse slijper te verminderen.

Meer informatie over de beschikbaarheid van Nuron

Wanneer is Nuron beschikbaar in mijn regio?

We lanceren Nuron later dit jaar en tot het zover is, staan we voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Waarom is Nuron wel ergens anders verkrijgbaar, maar hier (nog) niet?

Onze productie wordt beïnvloed door uitdagingen in de toeleveringsketen. Om ervoor te zorgen dat iedereen de best mogelijke Hilti producten krijgt, stemmen we het moment van laceren af op de marktwerking per land, de lokale regelgeving en op ons voornemen om de levertijden zo kort mogelijk te houden.

Moet ik overstappen op Nuron?

U kunt de accu machines van Hilti die u al heeft blijven gebruiken en wij blijven deze ondersteunen. U kunt echter profiteren van betere en krachtigere prestaties en meer geavanceerde datagestuurde services zodra Nuron in uw regio beschikbaar is.

Ik kan niet wachten op Nuron. Wat zijn mijn opties?

Wij weten dat uw behoefte dringend is. Als u niet kunt wachten op Nuron, raden we u daarom aan om onze bestaande 22V en 36V platforms te overwegen - dit zijn uitstekende keuzes en zullen nog vele jaren worden ondersteund.

Ontvang het laatste nieuws over Nuron

Meld u aan voor updates en wees als eerste op de hoogte van de beschikbaarheid van Nuron machines, lokale Nuron productdemonstraties en meer.