Image alt text (optional)

De voordelen van Hilti machines voor u als detacheerder

Stuur uw medewerkers altijd op pad met de juiste machines!

Hilti kan u als detacheerder helpen om uw personeel altijd op pad te sturen met het juiste gereedschap. Wat kan Hilti precies voor u betekenen?

  • 'Altijd werken met de juiste Hilti's!' tegen een vast budget per uur all-in (reparaties, onderhoud, leengereedschap en diefstaldekking inbegrepen).
  • Gereedschap dat altijd in topconditie is zodat productiviteit en motivatie hand in hand gaan.
  • Het waarborgen van de veiligheid en gezondheid volgens de laatste wet- en regelgeving.
  • Weten waar al het materieel zich bevindt op ieder moment van de dag! Met ON!Track machinepark beheer is dit mogelijk; deze software is niet merk gebonden en kan ook worden gebruikt voor niet Hilti merken    
  • Inzichtelijk maken en houden van materieel kosten (zelfs per uur en dag).

Detacheerder Bouwgenius kiest voor Hilti

Hilti is vanaf heden onze enige leverancier van elektrische gereedschappen voor onze uitzendkrachten. Na een succesvolle pilot van een aantal maanden zijn we volledig overgestapt op gereedschap van Hilti.

Na jarenlang de aanschaf en het beheer in eigen handen gehad te hebben, vonden we in Hilti de partner die biedt wat wij nodig hebben. Door continuïteit, kwaliteit en gemak biedt de samenwerking met Hilti voordelen voor onze vakmannen, opdrachtgevers én onszelf. 

Vóór de samenwerking met Hilti, kocht en beheerde elke BouwGenius vestiging zelf het elektrische gereedschap. Daar ging veel tijd in zitten; aankopen bij de lokale leverancier, registeren, uitgeven, laten repareren, geen vervangend gereedschap, de jaarlijkse keuring regelen, etc. Nu we steeds meer timmerlieden plaatsen op projecten door heel Nederland, werd de behoefte aan een slimme oplossing steeds groter. 

Die slimme oplossing vonden we bij Hilti. Het kantoor van Hilti zit vlak bij BouwGenius Rotterdam. We voerden een aantal gesprekken over een samenwerking. Daaruit bleek dat Fleet Management van Hilti, waarbij gereedschap tegen een vast bedrag per maand wordt gebruikt de perfecte oplossing voor ons was. Niet alleen voor onszelf wordt het dagelijkse werk makkelijker, ook voor onze vakmannen en opdrachtgevers. 

Michaëla Muller, Manager BouwGenius EU in Rotterdam is blij met de samenwerking met Hilti. Voor haar springen de volgende drie voordelen eruit: 

1. Gemak

Bij de start van een nieuwe timmerman bestellen we met één druk op de knop “onze” set elektrisch gereedschap voor hem. Deze wordt op elk gewenst moment afgeleverd op de juiste vestiging. De standaard set bestaat uit een accutol, slagmoersleutel, decoupeerzaag en klopboormachine met stofafzuiging. Indien nodig voor het project komen daar een slijptol en/ of handcirkelzaag bij. De set wordt geleverd in een mooie rode Hilti tas mét BouwGenius logo en meer dan voldoende accu’s en acculaders. Wanneer het gereedschap gekeurd dient te worden, dan doet Hilti dat op locatie of in één van hun vestigingen. Wij hebben er zelf geen omkijken meer naar. 

2. Zekerheid

Wij hebben voor de optie “vervangend gereedschap” gekozen. Met gereedschap in eigen beheer hebben we ervaren hoe onhandig het is om zonder gereedschap te zitten. Als één van onze timmermannen merkt dat een tool begint te haperen, geven wij dit direct aan via Hilti Online. De kapotte machine wordt opgehaald op de gewenste locatie; een BouwGenius vestiging of een projectlocatie. Daarnaast biedt Hilti direct vervangend gereedschap aan. Zo kan de vakman door met zijn werk en ook de opdrachtgever hoeft niks aan te passen in de planning of indeling. 

3. Flexibiliteit

Al het elektrische gereedschap van Hilti waar wij gebruik van maken werkt op een accu. Dat betekent dat onze vakmannen ook op wat lastigere plekken goed kunnen werken. Ze kunnen altijd de juiste tools meenemen en hoeven geen rekening te houden met stroompunten. Doordat we voor één fabrikant hebben gekozen voor al het gereedschap zijn de accu’s in alle machines te gebruiken. Dus onze vakmannen en het project kunnen altijd door. Ook voor de organisatie van BouwGenius is de flexibiliteit van dit contract fijn, we kunnen heel gemakkelijk opschalen. En we zijn niet gelimiteerd tot de standaard BouwGenius set, ook niet vaak voorkomende gereedschappen kunnen we gewoon bestellen.  

Door deze constructie hebben wij meer tijd voor wat wij het liefst doen, het vinden van de juiste timmerlieden voor de projecten van onze opdrachtgevers en andersom. We kijken uit naar een langdurige en plezierige samenwerking met Hilti.