Meer informatie over de ON!Track software

BLIJF BEZIG, BLIJF PRODUCTIEF, BLIJF ON!TRACK

ON!track - materieelbeheer

ON!Track materieelbeheer biedt u volledig inzicht in wat voor materieel en materiaal u heeft, waar het zich bevindt, wie het gebruikt en wanneer onderhoud benodigd is. Met deze essentiële informatie voorhanden, beschikt u over het juiste materieel en materiaal op het juiste moment – zo lopen uw planningen volgens schema, is uw bedrijf winstgevend en voldoet u altijd aan de veiligheidsvoorschriften.

Waarmee kan ON!Track u helpen?

• Haal uw deadlines – voldoe aan de verwachting van uw klanten door uw projecten op tijd en volgens het geplande budget op te leveren.

• Bespaar tijd en geld – voorkom stilstand door verloren machines of verkeerd toegewezen medewerkers.

• Voldoe aan alle veiligheidsvoorschriften – zorg dat uw medewerkers en materieel aan alle veiligheidsvoorschriften voldoen door het bijhouden van keuringsdocumentatie en onderhoudsdata. 

52 uur

Alleen besteed aan zoeken
Gemiddeld 52 uur per maand wordt er op bouwplaatsen naar materieel gezocht.

75 %

Loopt niet volgens plan
Het zoeken naar handleidingen van materieel en onderhoudsdata blijkt voor 75% van onze klanten tijdrovend te zijn.

2 Tools

simpelweg verdwenen
Gemiddeld verdwijnen er twee stuks materieel per maand binnen een bedrijf.

4.000

Weggegooid geld
Het verloren gaan van materieel kost bedrijven gemiddeld 4000 euro per jaar.

Internet of things

Hoe werkt ON!Track?

ON!Track combineert smart tags en cloud-based software om te zorgen dat u al uw materiaal en materieel kunt traceren: altijd, overal en op elk type device. Daarnaast kunt u met ON!Track al uw keurings- en onderhoudsdata digitaal opslaan en inzien. 

Waaruit bestaat Hilti ON!Track?

Hardware – robuuste tags waarmee u al uw materieel snel en gemakkelijk kunt identificeren en traceren.

Software – gebruiksvriendelijke, cloud-based software inclusief een gratis smartphone app (iOS en Android) voor een ongelimiteerd aantal gebruikers.

Service – optimalisatie van uw bedrijfsprocessen, de ontwikkeling van een op maat gemaakte oplossing, een volledige implementatie inclusief dataverwerking en het aanbrengen van de tags, training op locatie en uiteraard ondersteuning van ons software support team.

Hilti ON!Track: Meer veiligheid en productiviteit

De markt trekt aan waardoor de hoeveelheid werk steeds verder toeneemt, terwijl het lastig is om aan personeel te komen. Deze ontwikkeling maakt het steeds uitdagender om het werk volgens planning en op een veilige manier uit te voeren. ON!Track biedt de oplossing: win aan productiviteit door een efficiëntere werkwijze, met de zekerheid dat uw materieel en personeel aan alle veiligheidsvoorschriften voldoen.

 

 

Hilti ON!Track helpt u op drie manieren met uw keuringsadministratie:

  1. Notificaties – Ontvang vooraf meldingen die u waarschuwen voor naderend onderhoud en/of aankomende trainingen
  2. Controle en overzicht – Draai snel en gemakkelijk rapportages op al uw onderhoud en trainingen, zodat u altijd zeker weet dat uw administratie up-to-date is
  3. Cloud-based inzicht – Bekijk uw keuringsdata en –documentatie snel en gemakkelijk via de mobiele app, waar u ook bent

ON!Track in 4 stappen

ON!Track in vier stappen

Please enter alternative text here (optional)

STAP 1: ANALYSE BEDRIJFSPROCESSEN

Voor een bedrijf is het invoeren van een nieuw software systeem een behoorlijke onderneming. Het belangrijkste doel is om productiever en efficiënter te worden dankzij de software oplossing. Hierom is het belangrijk dat van tevoren goed wordt gekeken naar de bedrijfsprocessen en behoeften van u als klant. Hierom voert onze service consultant een grondige bedrijfsanalyse uit, zowel van uw processen als van uw materieel en materiaal. 

Please enter alternative text here (optional)

STAP 2: OP MAAT GEMAAKTE OPLOSSING

Op basis van de bedrijfsanalyse, bieden wij u een op maat gemaakte oplossing voor uw bedrijf. Dit betekent bijvoorbeeld dat wij zorgen dat de juiste mensen de juiste rechten krijgen in het systeem, maar hierbij ook de juiste training en ondersteuning ontvangen. Belangrijk is dat het systeem altijd mee kan bewegen met eventuele aanpassingen in uw bedrijfsprocessen, zodat u een systeem gaat gebruiken dat de komende decennia met u mee kan groeien.

Please enter alternative text here (optional)

STAP 3: IMPLEMENTATIE ON!TRACK

Het opzetten van een nieuw materieelbeheer pakket heeft ook operationeel gezien wat voeten in aarde. Hierom neemt ons implementatie team u al het werk uit handen. Uw materieel en materiaal wordt van tags voorzien, uw data wordt geoptimaliseerd en naar wens verwerkt en uw mensen ontvangen de juiste training voor hun rol in het systeem. Zo kunt u direct aan de slag.  

Please enter alternative text here (optional)

STAP 4: TRAINING EN SUPPORT

De ON!Track software is gebruiksvriendelijk en intuitief, maar wij begrijpen uiteraard dat u tijdens het gebruik van de software soms behoefte heeft aan ondersteuning. Ons software support team zit in dat geval voor u klaar om u direct te helpen met eventuele vragen. Onze support stopt dus niet na de implementatie, maar blijft continue beschikbaar zolang u gebruik maakt van Hilti ON!Track. 

WAT denken ONZE KLANTEN?

1 / 3
Toename in productiviteit

Bekijk hoe onze service consultant RED Betonbouw heeft geholpen om productiever te werken binnen het gehele bedrijf.

2 / 3
Tijdsbesparing door gebruiksvriendelijk systeem

Bekijk hoe UBA Bouw het ON!Track systeem gebruikt voor hun materieelbeheer en projectmanagement.

3 / 3
Transparatie voor het hele bedrijf

Bekijk hoe A. de Jong het ON!Track systeem gebruikt voor bedrijfsbreed inzicht in het materieelbeheer en de keuringsadministratie van alle vestigingen.

Interesse? neem contact op voor meer informatie!

Bent u al een ON!Track klant?