Er wordt met de Hilti Nuron BX 3 een gipsplaatrail aan het plafond bevestigd.

Nuron: het 22V accu platform voor alle projecten in de afbouw

Meer veiligheidsfuncties en slimme accu's voor meer productiviteit

Uw dag bestaat uit veel verschillende werkzaamheden waar ook veel machines voor nodig zijn. Om uw werk makkelijker te maken, ondersteunt Nuron u met slecht één 22V accu platform. Meer dan 70 accu machines werken op één voltage, zelfs de machines voor zware toepassingen kunnen zonder snoer of benzine worden gebruikt.  

Om uw personeel beter te beschermen tegen de grote hoeveelheden stof in binnenruimtes en om hen veiliger boven het hoofd te laten werken, zijn Nuron machines ergonomischer vormgegeven en met innovatie veiligheidsfuncties.

De slimme accu's van Nuron verzamelen allerlei informatie waardoor u een beter overzicht heeft over uw machinepark. Daarnaast kunt u de conditie van de accu inzien, waardoor u tijdig een vervangende accu kunt bestellen en stilstand kunt voorkomen.

Productief werken – maar dan wel veilig

Overdracht van gegevens van Nuron-accu met behulp van de lader C 4-22

Het verbonden accu platform voor een eenvoudig overzicht 

Voor uw afbouwprojecten is het belangrijk om altijd een overzicht te hebben van de benodigde machines en ervoor te zorgen dat uw bedrijfsmiddelen direct klaar zijn voor gebruik. Het accu platform ondersteunt u bij het beheer van uw machinepark met op gegevens gebaseerde services. Wanneer de accu´s in de laders staan, wordt data over gebruik en de laadlocatie van de accu overgedragen aan de Hilti Cloud. Zo weet u welke machines er in gebruik zijn en kunt u eenvoudig uw inventaris plannen. 

U kunt ook de conditie van de accu's in de gaten houden, met behulp van een knop op de accu of een automatische melding als u Hilti Fleet Management heeft. Zo weet u of de accu's nog goed zijn of dat ze vervangen moeten worden. Dit vermindert stilstand en bespaart u stress.

Accu-slagschroefmachine SID 6-22 bij het vastzetten van een gipsplaatrail

Eén accu platform voor alle toepassingen

De machines van Nuron werken allemaal op één 22V accu platform. Hierdoor kunt u met hetzelfde platform verschillende toepassingen op accu uitvoeren. De Nuron accu's en machines hebben hetzelfde vermogen als vergelijkbare 18, 22 of 36V platforms en als een machine op snoer. Dankzij de innovatieve accutechnologie en de verbeterde machines zijn uw klussen snel geklaard.

Slagboren in beton met de Hilti Nuron boorhamer TE 4-22, stofafzuiging TE DRS-4/6 en accu B22-85.

Verhoogde veiligheid, minder belasting

De Nuron accu's en machines zijn zo geoptimaliseerd dat het gebruik minder belastend is voor de gebruiker. Een herzien, ergonomisch ontwerp zorgt ervoor dat de machines comfortabel in de hand liggen en tegelijk snoerloos en krachtig zijn. 

Andere innovatieve functies verhogen de veiligheid in de afbouw. Dankzij de SensTech-technologie en de 3D ATC-functie stopt de haakse slijper AG 6D-22 zodra de gebruiker de handgreep loslaat of de machine schokkend beweegt. De Active Torque Control (ATC) en trillingsreductie (AVR) zijn beschikbaar op andere machines om het risico op terugslag te verminderen en vermoeidheid te voorkomen. Blootstelling aan stof, wat veel in uw brache voorkomt, wordt verminderd door de stofafzuiging die aan veel machines is toegevoegd.

De juiste machines voor uw projecten

Doorslijpen en zagen, plaatsen en schroeven of schuren, Nuron helpt u bij het klaren van al uw klussen en het verhogen van de veiligheid. 

Te zien is de snoerloze Hilti Nuron BX 3-22 schiethamer

Schiethamer op accu BX 3-22

De BX 3-22 levert een hoge snelheid en gaat langer mee. Het maakt niet uit of u bevestigt in staal of beton, de
BX 3-22 kan tot wel 850 nagels per volle accu plaatsen. Met de compacte accu is ook het werken boven het hoofd makkelijker. 

Naar de machine
SD 5000-22

Gipsplaatschroevendraaier op accu SD 5000-22

De krachtige gipsplaatschroevendraaier op accu heeft tot 10% meer koppel, zodat de gipsplaat in minder tijd kan worden gemonteerd. U kunt meer werk verzetten met een volle accu dankzij de borstelloze motor en de nieuwe Nuron accutechnologie.

Naar de machine
SC 5ML-22

Cirkelzaag op accu SC 5ML-22

De cirkelzaag op accu voor metaal is voorzien van ergonomische handgrepen, een LED-werklamp en veiligheidsvoorzieningen zoals een splinter opvangbak en zaagbladrem.

Naar de machine
VC 10-22

Stofzuiger op accu VC 10-22

De stofzuiger vermindert de blootstelling aan stof door de automatische filterreiniging en de constante hoge zuigkracht. De stofzuiger is mobiel en makkelijk in gebruik in combinatie met de rugzak en gecertificeerde oplossingen, zoals boren met een holle boor. 

Naar de machine

Stap over op Nuron

Wilt u voor uw afbouwprojecten aan de slag met Nuron accu's en machines? We laten u zien hoe u snel en eenvoudig kunt overstappen naar het nieuwe 22V accu platform voor uw lopende projecten - of neem direct contact met ons op voor persoonlijk adviesgesprek.

Dit is mogelijk ook voor u interessant:

SID 6-22 accuvervanging

Eén accu platform: voor meer dan 70 machines

Alle Nuron machines, voor lichte en zware toepassingen, kunnen op slechts één 22V accu platform worden gebruikt.

Meer over de 22V accu's voor alle machines
DSH 600-22 beton zaagsnede

Krachtige prestaties: meer vermogen en looptijd

Nuron levert het vermogen van machines met snoer en benzine, zelfs voor zware toepassingen, en u kunt langer werken met een volle accu.

Meer over de krachtige prestaties
BX 3-22 verbonden met de Connect App

Verbonden accu's: voor een hogere productiviteit

De datagedreven services geven u meer inzicht en zorgen voor een eenvoudiger machineparkbeheer.

Meer over slimme accu's
Iemand werkt boven het hoofd met de Hilti TE 4-22 accuboorhamer.

Veiligheid: bescherming voor uw personeel

Om de veiligheid van de gebruikers zo hoog mogelijk te maken, hebben we met Nuron innovatieve veiligheidsfuncties ontwikkeld. 

Meer over de veiligheidskenmerken van Nuron

Nuron in het kort

Krijg snel een overzicht van Nuron en alle functies van het nieuwe accu platform van Hilti.

Nuron in één oogopslag

De Nuron accutechnologie

Lees hier hoe wij de Nuron accu's hebben ontworpen, zodat u gebruik kunt maken van maximaal vermogen voor uw projecten.

Naar de Nuron technologie