REGISTRERENMakkelijk online bestellen en gepersonaliseerde online servicesMeer informatie

Stofzuigers

Laat me nat- en droogstofzuigers zien die zijn ontworpen om de bouwplaats schoon en stofvrij te houden

Laat me nat- en droogstofzuigers zien die zijn ontworpen om de bouwplaats schoon en stofvrij te houden
VC 2D-22 stofzuiger op accu Accu-aangedreven compacte droogstofzuiger op 22 V voor mobiele reiniging op de bouwplaats – ontworpen voor mobiliteit en gebruikerscomfort (Nuron-platform)
VC 4MX-22 T8 stofzuiger op accu Compacte nat/droog stofzuiger met hoge zuigkracht met optionele rugzak voor stofafzuiging (Nuron-accuplatform) - M-Klasse stofzuiger
VC 4LX-22 T8 stofzuiger op accu Compacte nat/droog stofzuiger met hoge zuigkracht met optionele rugzak voor stofafzuiging (Nuron-accuplatform) - L-Klasse stofzuiger
VC 10M-22 accu stofzuiger Stofzuiger op accu voor nat en droog gebruik met hoge zuigkracht voor de afzuiging op machines en bijvoorbeeld holle boren - M-klasse (Nuron accuplatform)
VC 10L-22 stofzuiger op accu Stofzuiger op accu voor nat en droog gebruik met hoge zuigkracht voor werkzaamheden op en rond bouwplaatsen - L-klasse (Nuron accuplatform)
Opvangbak VC 3/4-T15 15 liter (8 gallon) stofzuigerreservoir met wielen en duwstang, voor gebruik met VC-4X-22 stofzuiger op accu tijdens betonfrezen op accu en stofafzuiging
Opvangbak VC 3/4-T8 8 liter (2 gallon) stofzuigerreservoir voor gebruik met de VC-4X-22 stofzuiger op accu tijdens accutoepassingen voor stofafzuiging
Hilti stofzuigers op accu voor op de bouwplaats

Ontdek de stofzuigers op accu voor op de bouwplaats

Snelle reiniging en betere stofbeheersing met draagbaar gemak

Je kunt het veroorzaken van stof niet voorkomen, maar je kunt het wel onder controle houden, ongeacht waar je werkt. Onze snoerloze bouwstofzuigers zorgen voor schonere, veiligere en efficiëntere bouwplaatsen.

En dankzij de kracht en flexibiliteit van de Nuron accu kun je nu snoerloos nat en droog stof opzuigen.

Onze VC 4X-22 serie bouwstofzuigers op batterijen voor mobiele reiniging

Snoerloze bouwstofzuigers van Hilti bieden meer veiligheid

Veiliger

Je hebt geen stopcontact meer nodig om te voldoen aan gezondheids- en veiligheidsvoorschriften voor slijpen, boren en zagen – onze krachtige stofzuigers werken op het Nuron accu platform.

Snoerloze bouwstofzuigers van Hilti verhogen de productiviteit

Productiever

Slimmer werken met minder onderbrekingen. Onze stofzuigers op accu zijn uitgerust met automatische filterreiniging voor betere prestaties en een langere levensduur van jouw gereedschap en verbruiksmateriaal.

Snoerloze stofzuigers van Hilti bieden meer gemak

Gemakkelijker

Kies uit verschillende mobiele opties ontworpen voor hoge prestaties en comfort. Koppel jouw draadloze Nuron gereedschap aan een stofzuiger op accu met een gemakkelijk te gebruiken Bluetooth® aan-uitschakelaar.

Snoerloze bouwstofzuigers van Hilti bieden meer flexibiliteit

Flexibeler

Kies jouw optie voor opslag en mobiliteit afhankelijk van jouw toepassing. Met onze modulaire VC 4X-22 kun je kiezen voor een tank van 8 liter met rugzak voor maximale mobiliteit of een tank van 15 liter voor zwaardere toepassingen.

Hilti VC 4x-22 bouwstofzuiger voor nat en droog reinigen met Nuron Power

Nat en droog reinigen met accu

Snoerloze bouwstofzuigers van Hilti bieden meer flexibiliteit

Met zijn lagere gewicht, kleinere reservoir en optionele rugzak biedt de VC 4X-22 extra mobiliteit overal waar je OSHA-goedgekeurde stofafzuiging nodig heeft, zowel nat als droog.  

Maar lever geen vermogen in om meer comfort te krijgen: de krachtige Nuron accu van de VC 4X-22 levert tot 67 l/s aan zuigkracht zodat je vrijwel stofvrij kunt werken.

En je werkt efficiënter dankzij de automatische filterreiniging. Bovendien kun je de grootte van de tank kiezen, zodat je een kleinere tank kunt gebruiken om snel schoon te maken, of een grotere om een groter oppervlak te bestrijken of voor zwaardere klussen.

Hilti VC 2D-22 bouwstofzuiger voor droge reiniging met Nuron Power

Geen stopcontact? Geen probleem!

Maak jouw werkruimte schoon met een stofzuiger op accu

De VC 2D-22 is je praktische snoerloze metgezel voor het opruimen van stof na het werk. Hij heeft een capaciteit van 4 liter en een schouderriem voor beter en gemakkelijker transport. Met de handmatige filterreinigingsfunctie kun je het filter schoon houden.

Maak naleving van OSHA mogelijk

Houd jouw bouwplaats schoon en conform de voorschriften door onze stofzuiger op accu te combineren met een geïntegreerde oplossing voor stofbeheer voor zagen, boren, diamantboren en nog veel meer.

Ontdek meer stofafzuiging

Liever een stofzuiger met snoer?

Verwijder snel en efficiënt grof stof en boorslijk van betonfrezen, zagen, boren en diamantboren met onze krachtige stofzuigers met snoer en grote capaciteit.

Shop stofzuiger met snoer

Wij staan achter ons gereedschap

Krijg tot twee jaar garantie op jouw stofzuiger. Na die periode worden reparaties beperkt tot ongeveer een derde van de verkoopprijs van de machine.