DX 5 F8

Ankers voor de staalbouw

Voor een hoge veiligheid en betrouwbaarheid

Op dit moment spelen er verschillende uitdagingen in de staalbouw. Een aantal uitdagingen waar bedrijven dagelijks tegenaan lopen, zijn tekorten aan geschoolde arbeidskrachten, een toenemende concurrentiedruk, de vereiste productiviteitsverhoging door digitale transformatie en een toenemende vraag van klanten op het gebied van duurzaamheid.

Hilti kan je helpen bij het oplossen van een aantal van deze uitdagingen. Gebruik bijvoorbeeld de Hilti ankers en bereik een hogere veiligheid.

Ankers

Met onze betrouwbare en goedgekeurde ankersystemen, bent je zeker van je zaak! 

Schroefankers

Betonschroefankers zijn geschikt voor permanente en tijdelijke toepassingen. De schroefankers kunnen worden gebruikt in zowel massieve baksteen als kanaalplaten.

Bekijk de HUS schroefankers

Chemische verankering

De injectiemortels van Hilti kunnen worden gebruikt in beton, kalkzandsteen en metselwerk. Ook zijn ze ontworpen voor wapeningstoepassingen, zoals de chemische ankers HIT-RE 500 en HIT-HY 200-A.

Bekijk de chemische ankers

Spreidankers

De spreidankers zijn goedgekeurd voor gescheurd- en ongescheurd beton en seismische toepassingen - inclusief segmentankers en hulsankers. Deze ankers zijn verkrijgbaar in staal en roestvast staal.

Bekijk de spreidankers

Ankerstangen

Ankerstangen zijn zowel in staal als roestvast staal te verkrijgen en zijn geschikt voor gebruik met chemische ankers in beton, metselwerk en andere basismaterialen.

Bekijk de ankerstangen

Machines voor de staal- en metaalbouw

Bekijk de productieve en veilige machines van Hilti speciaal voor metaalbewerking en voormontage.

Bekijk de Hilti machines

Verbruiksmaterialen voor gereedschappen

Ontdek hoe onze verbruiksmaterialen voor elektrisch gereedschap zijn ontworpen om langer mee te gaan en sneller en beter te werken.

Bekijk de verbruiksmaterialen van Hilti
Bouwstofzuiger

Boorgatreiniging

Om ervoor te zorgen dat de verankering in het beton veilig is, moet het boorstof dat tijdens het boren vrijkomt, uit het gat worden verwijderd. In de praktijk vindt boorgatreiniging niet of onvoldoende plaats. De oplossing: de holle boor in combinatie met onze bouwstofzuigers VC 20 of VC 40. Het stof wordt tijdens het boren direct afgezogen en het anker voor zware toepassingen kan daarna zonder tussenstappen worden geplaatst.

Ontdek de bouwstofzuigers van Hilti

Productdemonstratie op locatie

Krijg een productdemonstratie van één van onze experts.

Vraag een vrijblijvende demonstratie aan

Heb je vragen?

Neem dan contact met ons op en we helpen je graag!

Neem contact op