Image alt text (optional)

Machines voor de staalbouw

Voor een hogere productiviteit en een veiligere werkomgeving

Op dit moment spelen er verschillende uitdagingen in de staalbouw. Een aantal uitdagingen waar bedrijven dagelijks tegenaan lopen, zijn tekorten aan geschoolde arbeidskrachten, een toenemende concurrentiedruk, de vereiste productiviteitsverhoging door digitale transformatie en een toenemende vraag van klanten op het gebied van duurzaamheid.

Hilti kan je helpen bij het oplossen van een aantal van deze uitdagingen. Gebruik bijvoorbeeld de Hilti machines en bereik een hogere productiviteit en veiligheid.

Gereedschappen

Productieve en veilige machines voor metaalbewerking en voormontage.

Kruitschiethamer

Met deze digitaal geactiveerde, volautomatische kruitschiethamer kun je stalen dakplaten bevestigen. De staande werkhouding zorgt voor een hoge gebruikssnelheid en een hoog werkcomfort op de lange termijn.

Bekijk de DX 9-ENP kruitschiethamer

Knabbelschaar

Wendbare en veelzijdige knabbelschaar op accu. De knabbelschaar heeft uitwisselbare koppen waardoor je snel en nauwkeurig plaatstaal, golfplaat en damwand profielplaten knipt.

Bekijk de SPN 6-A22 knabbelschaar

Matrijsslijper

Slijpen, ontbramen, polijsten of frezen. De ergonomische rechte slijper GDG 6-A22 beheerst deze taken met zijn borstelloze motor en diverse applicatiegereedschappen snel en betrouwbaar. Zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen zal de machine je niet in de steek laten door zijn compacte ontwerp.

Bekijk de GDG 6-A22 matrijsslijper

Accu schroefmachines voor staal

Deze 22V-schroefmachines zijn speciaal ontworpen voor het voorboren van gaten en het indraaien van schroeven in staal en metaal. De machines hebben een koppelbeveiliging, die helpt om het doldraaien van schroeven en het breken van boorpunten te voorkomen. 

Bekijk alle accu schroefmachines

Verbruiksmaterialen voor gereedschappen

Ontdek hoe onze verbruiksmaterialen voor elektrisch gereedschap zijn ontworpen om langer mee te gaan en sneller en beter te werken.

Bekijk de machines

Bevestigingstechnologie

Met onze betrouwbare en goedgekeurde ankersystemen, ben je zeker van je zaak!

Bekijk de ankers van Hilti
Bouwstofzuiger

Boorgatreiniging

Om ervoor te zorgen dat de verankering in het beton veilig is, moet het boorstof dat tijdens het boren vrijkomt, uit het gat worden verwijderd. In de praktijk vindt boorgatreiniging niet of onvoldoende plaats. De oplossing: de holle boor in combinatie met onze bouwstofzuigers VC 20 of VC 40. Het stof wordt tijdens het boren direct afgezogen en het anker voor zware toepassingen kan daarna zonder tussenstappen worden geplaatst.

Ontdek de bouwstofzuigers van Hilti

Productdemonstratie op locatie

Krijg een productdemonstratie van één van onze experts.

Vraag een vrijblijvende demonstratie aan

Heb je vragen?

Neem dan contact met ons op en we helpen je graag!

Neem contact op