Image alt text (optional)

Verbruiksmaterialen voor de staalbouw

Voor een hogere productiviteit en een veiligere werkomgeving

Op dit moment spelen er verschillende uitdagingen in de staalbouw. Een aantal uitdagingen waar bedrijven dagelijks tegenaan lopen, zijn tekorten aan geschoolde arbeidskrachten, een toenemende concurrentiedruk, de vereiste productiviteitsverhoging door digitale transformatie en een toenemende vraag van klanten op het gebied van duurzaamheid.

Hilti kan je helpen bij het oplossen van een aantal van deze uitdagingen. Gebruik bijvoorbeeld de Hilti machines en bereik een hogere productiviteit en veiligheid.

Verbruiksmaterialen

Ontdek hoe onze verbruiksmaterialen voor elektrisch gereedschap zijn ontworpen om sneller, beter en langer te werken.

Hamerboren

De hamerboren voor in gewapend en ongewapend beton. De 4- en 5 snijders met hardmetalen kop voor minder slijtage, meer gaten per boor en nauwkeurigheid die nodig is voor het plaatsen van ankers en het snel maken van doorvoeringen.

Bekijk de hamerboren

Holle hamerboren voor beton

De holle hamerboren zijn speciaal ontworpen om stofvrij te boren en schoon te maken in één stap. De boren zijn TNO gecertificeerd en bij het boren van ankergaten is het gat direct klaar voor het plaatsen van een chemisch anker. 

Bekijk de holle hamerboren

Slijpschijven voor metaal

De abrasieve slijpschijven zijn ontworpen voor een hoge productiviteit en een lange levensduur bij het doorslijpen, vlakslijpen en polijsten van metaal. De keuze bestaat uit schijven voor verschillende toepassingen: van het doorslijpen en slijpen tot het fijn polijsten en licht ontbramen van metaal. 

Bekijk alle slijpschijven voor metaal

Machines voor de staal- en metaalbouw

Bekijk de productieve en veilige machines van Hilti speciaal voor metaalbewerking en voormontage.

Ontdek de verbruiksmaterialen

Bevestigingstechnologie

Met onze betrouwbare en goedgekeurde ankersystemen, bent je zeker van je zaak!

Bekijk de ankers van Hilti
Bouwstofzuiger

Boorgatreiniging

Om ervoor te zorgen dat de verankering in het beton veilig is, moet het boorstof dat tijdens het boren vrijkomt, uit het gat worden verwijderd. In de praktijk vindt boorgatreiniging niet of onvoldoende plaats. De oplossing: de holle boor in combinatie met onze bouwstofzuigers VC 20 of VC 40. Het stof wordt tijdens het boren direct afgezogen en het anker voor zware toepassingen kan daarna zonder tussenstappen worden geplaatst.

Ontdek de bouwstofzuigers van Hilti

Productdemonstratie op locatie

Krijg een productdemonstratie van één van onze experts.

Vraag een vrijblijvende demonstratie aan

Heb je vragen?

Neem dan contact met ons op en we helpen je graag!

Neem contact op