Nieuw voor de staal- en gevelbouw

#MijnNieuweHilti

Grote kouden bruggen bij geventileerde gevels zijn verleden tijd. Twintig jaar geleden introduceerde Eurofox speciaal voor geventileerde gevels een beugel met isolator. Met de alsmaar hogere eisen aan gevels en met BENG 2021 voor de deur, was het tijd voor een update.

Ook is er voor onze kruitschiethamer nu slechts één kleur kruitpatroon. Daarom geen verwarring met de kleuren meer!

DX 6 kruitschiethamer Hilti

Wat is er nieuw?

Na twintig jaar trouwe dienst van de MAC FOX beugel introduceren we de FOX-V beugel. BENG: Bijna Energie Neutrale Gebouwen is vanaf dit jaar verplicht. Dit betekent dat de RC waarde, de isolatie waarde van de gevel, minstens 4,5 moet zijn. 

De FOX-V beugel is ontwikkeld met een nieuwe isolator. Deze verbetert de isolatiewaarde met bijna 20%

Verder is de voet van de beugel voorzien van 6,5 en 11 mm gaten, zodat u met één beugel op alle ondergronden kan monteren. Schieten, schroeven of verankeren. De afmetingen van de voet zijn gelijk gebleven. Deze hebben we nu voorzien van doorlopende markering, welke de montage vereenvoudigt

De geribde beugel, samen met de nieuwe helping-hand, zorgen voor een verhoogde montage snelheid en eenvouding uitlijnen op de bouw. De beugels zijn verkrijgbaar van 40 tot 300 mm, in stappen van 20 mm die beter aansluiten bij de wensen van uw projecten.

Verder kan onze nieuwe plunjerschiethamer in combinatie met de All-in-One Titanium patronen en  X-X nagels overal worden ingezet. Nog gemakkelijker te demonteren voor onderhoud en reiniging, makkelijk te bedienen, eenvoudig verbonden met de Connect App en veilig.

Ontdek de kruitschiethamer

Kruit is nog altijd een veel geziene vorm van montage op de bouwplaats

Kruit geschoten montage is namelijk geschikt voor veel verschillende soorten bevestigingen. Vanaf nu is er slechts één patroon nodig voor vrijwel alle toepassingen. Ook is de DX 6 kruit schiethamer veel simpeler in onderhoud.

Meer informatie