Das Hilti Fassadensystem

GEVENTILEERDE GEVELS

Energiezuinig, economisch en duurzaam: onze geventileerde gevels voldoen optimaal aan al deze vereisten. Hilti heeft de juiste substructuur voor al uw gevelprojecten.

DE VOORDELEN VAN EEN GEVENTILEERDE GEVEL

Gevels kunnen er vandaag de dag meer dan alleen goed uitzien:

Technische specificaties voor bouwecologie en kostenefficiëntie worden steeds belangrijker bij het ontwerpen en de constructie van gebouwen. Gevels beschermen gebouwen tegen wind en weer, zorgen voor warmte- en geluidsisolatie en garanderen een ongecompliceerde werking gedurende vele jaren. Met onze substructuur-elementen voor uw gevel is uw gevelbekleding een veilige zaak.

Hoe functioneert de geventileerde gevel?

Centraal staat het meerlaagse systeem, dat zorgt voor een goede luchtcirculatie achter het bekledingsmateriaal met behulp van een tussenruimte voor ventilatie. Deze gevel voldoet aan alle bouwfysische en statische vereisten en combineert functionele, economische en designkenmerken.

Duurzaam, economisch en aantrekkelijk

De bijzonder lange levensduur van meer dan 50 jaar maakt de geventileerde gevel tot een resistent, veelzijdig en duurzaam economisch alternatief. Naast een grote verscheidenheid aan materialen, staat een veelzijdig selectie van vormen, voegen, kleuren en montage-variaties klaar om iedere visie te realiseren.

Verschillende materialen voor elk project: vezelcement hoge druk laminaatplaten, metaal, gips, keramiek, terracotta, steen en composietmaterialen.

VOOR PLANNERS & ARCHITECTEN

Wilt u meer weten?

VOOR VERWERKERS & MONTEURS

Wilt u meer weten?