Hilti innovaties voor de afbouw

Loading

GOED VOORBEREID AAN DE SLAG

Hilti richt zich tijdens de uitvoering in de afbouw voornamelijk op het bevestigen en het installeren van  gipswanden en verlaagde plafonds. Wij bij Hilti hebben ons tot doel gesteld om u en uw werknemers bij de gehele reeks van toepassingen voor wand- en plafondsystemen te ondersteunen.

We willen graag onze innovatieve producten en oplossingen laten zien die uw dagelijkse werkzaamheden in elke fase van de afbouw makkelijker maken. Naast bevestigingsmiddelen biedt Hilti ook apparatuur die de productiviteit op de bouwplaats vergroot. Van meetapparatuur voor het uitzetten van de bouw, accu-cirkelzagen voor het zagen, schroefmachines en schiethamers voor het bevestigen van gipsplaten en metal-stud tot brandwerende systemen voor het veilig wegwerken van kabels en leidingen.

Meten

Laserafstandsmeter

Afstand meten - zo eenvoudig kan nauwkeurig meten zijn

De PD-S is een handige laserafstandsmeter ter grootte van een duimstok, zo hebt u de nauwkeurige afstandsmeter altijd bij de hand. Met slechts één bedieningsknop meet u accuraat en eenvoudig. De PD-S is robuust, bestendig tegen water en stof zodat deze tegen het dagelijkse gebruik op de bouwplaats is opgewassen.

Meer informatie
Roterende laser

Perfecte uitlijning voor de afbouw - Klaar in enkele seconden met automatische nivellering

Het uitlijnen van profielen op langere afstanden heeft alles te maken met gemak, snelheid en precisie. Onze nieuwe PR 30-HVSG is zowel in het horizontale als verticale vlak te gebruiken. Automatische uitlijning met één druk op de knop. Uitlijning op lange afstanden tot 150 meter was nog nooit zo gemakkelijk en snel. 

PR 30 HVSG - Zien is geloven!
Nivilieren - Deckenmessung

Eenvoudig haakse hoeken uitzetten en verlaagde plafonds monteren

Uitzetten en monteren van een verlaagd plafond wordt nu eenvoudiger en comfortabeler. U kunt de multilijnlaser PM 30-MG en PM 40-MG met een innovatieve houder in een paar eenvoudige stappen door middel van ankers of zelfs magnetisch bevestigen aan de wand of deurstijl. De groene laserlijn zorgt ervoor dat u zelfs op helder verlichte bouwplaatsen kunt monteren. De PM 30-MG werkt op een 12V accu waardoor u onafhankelijk bent van stroomvoorzieningen. 

PM 30-MG - Meer informatie

Geschoten montage voor de afbouw

Geschoten montage - accu schiethamer

SNEL, EENVOUDIG, DRAADLOOS

Geschoten montage is de eerste keuze als u een snelle, hoogwaardige en economisch efficiënte bevestiging nodig heeft. De nieuwe accuschiethamer BX 3-L werkt op ons 22 Volt accuplatform en is geheel onderhoudsvrij. Klanten in de bouw en afbouw geven de voorkeur aan de BX 3-L omdat het ergonomisch werkt met een lage terugslag en geen gasgeur produceert. De optimale balans zorgt voor een hoog bedieningscomfort. De nieuwe BX 3 is de eerste in zijn soort met SMART-technologie: de navulindicator en de Hilti Connect-app maken uw dagelijkse werk eenvoudiger. Zien is geloven!

Accu-schiethamer BX 3-L 02
Geschoten montage - gas schiethamer

VEILIG SCHIETEN MET GAS

Gewapend voor alle werkzaamheden met onze gasschiethamer.  Als het gaat om renovatie of nieuwbouw project, hebt u een oplossing nodig die ten alle tijden een probleemloze voortgang op alle ondergronden garandeert, want er is altijd tijd tekort in de laatste fase van de bouw. Omdat u vaak boven het hoofd moet werken, hebben we de GX 3 slank en licht gebouwd die enkel en alleen op gas werkt, hierdoor is hij extreem betrouwbaar en verhoogt u uw productiviteit op de bouwplaats. 

Meer informatie over onze draadloze schiethamers

Schroeftechniek

VERHOOG UW PRODUCTIVITEIT MET ONZE SCHROEFMAGAZIJNEN

Schraubenmagazin

Met onze schroefmagazijnen werkt u in één keer door

Het monteren van gipsplaten door middel van losse schroeven is ontzettend tijdrovend, het is met name moeilijk om het plafond af te schroeven omdat men beide handen nodig heeft om de plaat te positioneren. Wij hebben een oplossing ontwikkeld waardoor deze moeilijke manier van werken overbodig wordt. Met ons korte handige schroefmagazijn hebt u altijd een hand vrij om de plaat of uzelf vast te houden en kunt u in één keer door schroeven! De strips met schroeven worden in een handomdraai geladen en passen qua lengte precies in uw heuptas

Meer informatie over onze schroefmagazijnen

Sparingen in gipswanden

Accu-schroefboormachine

UW VEILIGE ALLROUND-SCHROEFMACHINE

Voor het maken van doorvoeringen met een gatzaag of bij het werken aan een houten constructie, heeft u een universeel toepasbare, krachtige schroefmachine nodig. Onze accu-schroefboormachine SF 6-A22 ATC is uw allrounder voor schroeftoepassingen. Uitgerust met Active Torque Control (ATC), wordt een terugslag van het apparaat voorkomen als deze een onverwachts een keer vastloopt. Zo staat u veilig op elke ladder. 

Naar onze accu-schroefboormachines
SR 2-A12

Zagen op 12V - hoe uitdagend het ook wordt

Ontdek de Hilti reciprozaag SR 2-A12 - de eerste reciprozaag op ons 12 volt platform. Hiermee kunt u moeiteloos met één hand hout, gipsplaten en metalen en kunststof buizen doorsnijden. Dankzij zijn compacte vorm is de reciprozaag perfect geschikt voor smalle en krappe werkgebieden. De machine is ontworpen om gelijkmatig te zagen waardoor weinig trillingen ontstaan. Met zijn borstelloze motor heeft de SR 2-A12 een bijzonder lange levensduur en is daarom een betrouwbare partner voor uw dagelijkse werk.

Decoupeerzaag SR 2-A12
SJ 6-A22

DE ALLESKUNNER ZONDER KABEL

De accu decoupeerzaag is absoluut onmisbaar in uw machinepark, er is bijna niets dat ze niet kunnen doen. De accu decoupeerzaag SJ 6-A22 is geschikt voor materialen variërend van hout, kunststof en aluminium platen en is uw probleem oplosser voor alle sparingen. De accu decoupeerzaag is gemakkelijk te hanteren en uiterst wendbaar, hij neemt elke bocht met gemak.

Overtuig uzelf van de SJ 6-A22

Schuren en zagen

VONKVRIJ ZAGEN

Funkenfreier Profilschnitt

Veilig zagen in de droge afbouw

Bij het zagen of slijpen van metal stud profielen moest u in het verleden vaak kiezen tussen twee opties: werkt u met een haakse slijper en neemt u het risico van rondvliegende vonken op de koop toe, of doet u het op de veilige manier met een metaalschaar en verliest u daarbij kostbare tijd?  

Dit is ondertussen verleden tijd aangezien u met de accu-cirkelzaag SCM 22-A gebruik maakt van een "koude snede", dat wil zeggen, vonkvrij, schoon en snel. Een spaanopvang en een zaagbladrem garanderen de arbeidsveiligheid, die u tijdens het zagen nodig hebt.  

Meer informatie over onze accu-cirkelzagen

Brandveiligheid

Brandveiligheid gemakkelijk gemaakt

Please enter alternative text here (optional)

Het kabelmanchet is veilig en snel te monteren

Bij droge montagebouw is brandbeveiliging een belangrijke kwestie, omdat de monteur verantwoordelijk is voor zijn wand - en vaak is het de vraag of hij de benodigde doorvoeringen gelijk mee kan nemen. Daar hebt u dan veilig en gemakkelijk te monteren materiaal voor nodig. 

Ons kabelmanchet CFS-CC biedt de perfecte oplossing voor kabeldoorvoeringen. Uitgeroepen als brandbeveiligingsproduct 2016. Hij garandeert een snelle montage met kliksluiting en is natuurlijk ook goedgekeurd. En omdat u daarbij geen steenwol nodig hebt en geen stof maakt, blijft de bouwplaats schoon.

Meer informatie over onze brandwerende oplossingen >

Werk aan het plafond

VERLAAGD PLAFOND

Gleitender Deckenanschluss, DX 460

Verlaagde plafonds vereisen gecertificeerde, goedgekeurde systemen. Veiligheid is van het grootste belang, anders dreigen ernstige gezondheidsschade of financiële schade. Tegelijkertijd is het in de huidige situatie van essentieel belang om efficiënte oplossingen te vinden. Met ons assortiment voor verlaagde plafonds hebben wij de juiste oplossing voor elke situatie: het voordelige DBZ wiganker heeft voor de montage bijvoorbeeld alleen een boorhamer en een hamer nodig. Het HUS3-P schroefanker is een alleskunner, die snel en eenvoudig kan worden gemonteerd met de slagschroefmachine. Wanneer u onder grote tijdsdruk staat is het directe montagesysteem DX KWIK vrijwel zonder stof en trillingen onverslaanbaar.

 

Meer weten over onze oplossingen voor verlaagde plafonds?

ON!Track

TRANSPARANTIE EN ZEKERHEID

Hilti ON!Track, Betriebsmittelverwaltung

ON!Track optimaliseert het beheer van uw materieel

Als ondernemer bent u dagelijks verantwoordelijk voor uw onderneming. Uw klanten en werknemers zijn uiterst belangrijk voor u.

Dit resulteert in een groot aantal eisen - prioriteiten worden vaak door de snel voortschrijdende tijd geregeld. Sommige schijnbaar eenvoudige kwesties gaan dan verloren.

Met ON!Track verkrijgt u duidelijkheid over uw materieel en de arbeidsveiligheidsdocumenten.

Wij ondersteunen u op voorhand met een analyse, verzorgen de invoer van de arbeidsmiddelen in het systeem en helpen u bij de implementatie in de dagelijkse gang van zaken.

Nadat de arbeidsmiddelen in het systeem zijn ingevoerd, kunt u de gereedschappen met een muisklik ordenen of op de smartphone naar bouwplaatsen of aan werknemers toewijzen. Wanneer het project is voltooid, brengt u met een klik deze weer terug of naar de volgende bouwplaats.

Het handige is dat u dan ook weet wanneer de volgende testdatum is en hebt u altijd de juiste documenten bij de hand - zonder lang te hoeven zoeken.

Meer informatie over ON!Track >