Meetapparatuur voor buitengebruik

Nivelleren, uitrichten (horizontaal, verticaal, hellingen) en hoogteoverdracht

Bij Hilti staan de wensen van onze klanten centraal. Daarom weten wij dat nauwkeurige metingen niet veel tijd mogen kosten. Onze roterende lasers zijn nauwkeurig en betrouwbaar - daarnaast zijn ze snel en eenvoudig te bedienen. Tegelijkertijd zijn ze robuust genoeg om een val van 1,5 meter te overleven. Bij een val kunt u het apparaat heel eenvoudig weer op het statief zetten, inschakelen - en weer aan de slag! 

De roterende laser - de juiste oplossing voor u

Of het nu gaat om nivellering, horizontaal of verticaal uitrichten of het uitzetten van hellende vlakken: met de roterende laser bedient u al deze toepassingen in een handomdraai. Wanneer u tot nu toe heeft gewerkt met een theodoliet en optisch meetsysteem dan wordt uw dagelijks werk een stuk gemakkelijker dankzij de roterende laser. U kunt hiermee niet alleen sneller nauwkeurig meten, maar u bespaart op de middellange termijn ook geld.

Nog niet overtuigd? Uw persoonlijke verkoopadviseur berekent graag uw besparingen bij het gebruik van een roterende laser in plaats van een traditioneel meetsysteem. 

Contact

  • Kunt u niet kiezen? Onze verkoopadviseur of de Hilti klantenservice voorziet u graag van advies.

Ons assortiment

  PR 2-HS PR 30-HVS PR 300-HV2S
Horizontale toepassingen
Ja Ja Ja
Verticale toepassingen
Nee Ja Ja
Hellingstoepassingen
Ja (handmatig) Ja (1 niveau) Ja (2 niveaus)
Toepassingsgebieden
Hoogteoverdracht
Uitrichten
Uitgraafdiepte
Hoogteoverdracht
Uitrichten
Uitgraafdiepte
Bekisting
Gevels
Hoogteoverdracht
Uitrichten
Uitgraafdiepte
Bekisting
Gevels
Kanalen
Stratenbouw
Parkeerstroken
  Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie

Heeft u al een roterende laser? Hier kunt u lezen hoe u het meeste haalt uit uw apparaat:

Toepassingen voor de roterende laser

1 / 4
Automatische hoogteoverdracht

Statieven met krukas zijn van gisteren - zo eenvoudig neemt u automatisch de hoogtes van metermarkering of hoogtemarkering met de Hilti universele laser PR 30-HVS of de 2-voudige hellingslaser PR 300-HV2S en het automatische statief PRA 90.

2 / 4
Gebouwassen automatisch uitrichten

Snoer en schietlood zijn van gisteren - De roterende laser PR 30-HVS A12 en de laserontvanger PRA 20 vormen samen een zeer betrouwbaar systeem, waarmee u een veelvoud aan meettaken efficiënt en nauwkeurig kunt uitvoeren.

3 / 4
Gevels uitrichten

Snoeren zijn van gisteren - monteert gemakkelijk u gevels met de Hilti universele laser PR 30-HVS de 2-voudige hellingslaser PR 300-HV2S.

4 / 4
Twee hellingstoepassingen

Nivelleren was nog nooit zo eenvoudig - dankzij de digitale hellingsinvoer op twee niveaus, automatische hellingscontrole en unieke automatische elektronische doelbepalingsfunctie is voor alle nivelleringstoepassingen maar één persoon nodig.