DE NIEUWE DSH 600-X

Hilti DSH-X draagbare motorzagen voor het zagen van beton, bakstenen, blokken en metaal

Please enter alternative text here (optional)

WAT U KRIJGT

Onze DSH 900-X, DSH 700-X en DSH 600-X motorzagen uitgerust met diamant-zaagbladen zijn kampioenen als het gaat om het verminderen van uitvaltijd en het verbeteren van de productiviteit op de bouwplaats.

Het is volle kracht vooruit als ze door een verscheidenheid aan materialen, waaronder alle soorten beton, metselwerk (holle baksteen, kalkzandsteen, etc.), staal en asfalt zagen. 

Ze blinken uit in een veelvoud aan toepassingen, zoals het afkorten van trottoirbanden en -tegels, het slijpen van omtrek in asfalt en beton, stalen profielen, pijpen en staalplaten met gebruik van slijpschijven, en nog veel meer.

Vraag een demo aan!

Hilti DSH-X Benzintrennschleifer in der Anwendung

EENVOUDIG STARTEN EN ONDERHOUD

Hilti DSH-X gas saw range easy start- technology

Eenvoudige start-technologie

Eenvoudige start-technologie voorkomt de handmatige choke voor het vaker in één keer starten en vermindert het risico op "verzuipen" aanzienlijk.

 

 

Hilti DSH-X gas saw range maintenance kit

Onderhoudskit

Onderhoud is eenvoudig want elke machine wordt geleverd met een onderhoudskit met reserve-startkoorden, luchtfilters, een bougie en brandstoffilter. Kleine reparaties en service kunnen nu gemakkelijk en snel ter plaatse worden uitgevoerd.

BETROUWBARE ZAAGPRESTATIE

DSH-X gas saw range cyclone air filtration system

Cycloon luchtfiltersysteem

Het innovatieve cycloon luchtfiltersysteem gebruikt centrifugale kracht om stof en vuil uit de luchtinlaat van de motor te verwijderen. Alleen de schoonste lucht uit het midden van de cycloon wordt naar binnen getrokken en doorgevoerd naar het papieren filter. Hierdoor worden de levensduur en prestaties van het filter aanzienlijk verlengd en wordt de uitvaltijd op de bouwplaats drastisch verminderd. 

Equidist technology customized diamond blade of DSH-X gas saws

Aangepaste diamantzaagblad

Dankzij onze Equidist-technologie die is geïntegreerd in de productie van onze SPX premium zaagbladen, is elke diamant in het zaagblad nauwkeurig in het segment gepositioneerd voor continu hoge zaagprestaties. De nieuwe segmentgeometrie optimaliseert het aantal blootgestelde diamanten, wat leidt tot hogere zaagprestaties en een extra lange levensduur, zelfs onder de zwaarste omstandigheden, zoals bij zwaar gewapend beton.

ONZE LAATSTE AANVULLING:

DE NIEUWE LICHTGEWICHT EN COMPACTE DSH 600-X

Hilti DSH 600-X light weight diamond gas saw with DSH-P water pump

De DSH 600-X met top-handgreep weegt slechts 9,5 kg, heeft een ongeëvenaarde 60 cc-motor en is uitgerust met een zaagblad van 300 mm dat een maximale zaagdiepte van 120 mm bereikt - een zaagdiepte die meestal alleen wordt bereikt met een aanzienlijk groter zaagblad van 350 mm. 

Het kleinere zaagblad helpt niet alleen kosten te besparen, het maakt deze nieuwe zaag ook extreem licht en compact voor een zaag van deze prestatieklasse. Bovendien is het ergonomische ontwerp met een top-handgreep en het lage trillingsniveau zeer eenvoudig te manoeuvreren.

De DSH 600-X heeft een zaagbladrem voor meer gebruikersveiligheid. De optionele DSH-P-waterpomp zorgt voor de onafhankelijkheid die nodig is van watertoevoer bij nat zagen en dat de operator zich aan de strenge stofvoorschriften houdt. De waterpomp kan worden gebruikt met alle motorzagen uit het DSH-X assortiment - alles wat u nodig heeft, is een emmer met water. 

Hilti DSH 700-X

DSH 700-X

Draagbare motorzaag met gemakkelijk startende motor van 70 cc (automatische choke), voor zagen tot een diepte van maximaal 125 mm

Meer weten?
DSH 900-X

DSH 900-X

Draagbare motorzaag met gemakkelijk startende motor van 80 cc (automatische choke), voor zagen tot een diepte van maximaal 150 mm

Meer weten?

VERMINDER DE UITVALTIJD VANDAAG NOG

Neem contact met ons op en kom te weten hoe onze zagen op benzine productiviteit kunnen verhogen en u uitzonderlijke betrouwbaarheid kunnen bieden.