Hilti ON!Track asset management

DE BESTE MANIER OM UW MATERIEEL EFFICIËNT TE BEHEREN

Een transparante manier om materieel te beheren: ON!Track, de online oplossing van Hilti

Waar wordt op dit moment de betonmixer gebruikt? Hoe lang is de diamantboor nog nodig op de bouwplaats? Wanneer dient er onderhoud plaats te vinden? Het kan veel tijd en inspanning kosten om  antwoord op deze terugkerende vragen te krijgen. Er staat veel op het spel, want lang zoeken betekent ook hogere kosten. En als werkzaamheden bijvoorbeeld niet kunnen worden afgerond zonder een stuk gereedschap, kan ook de planning in gevaar komen.

Hilti ON!Track is een geavanceerde oplossing  die uitkomst biedt voor dit dure en lastige “dilemma op het gebied van beheer van gereedschappen”. Dankzij onze online software kan ieder stuk materieel ongeacht de producent worden opgeslagen, geregistreerd en efficiënt beheerd.

Daarnaast zorgt ON!Track voor antwoorden op de vragen van u en uw werknemers. Het voorziet u van betrouwbare informatie. U weet precies welk materieel beschikbaar is op uw bouwplaats, waar het zich bevindt, in welke staat het verkeert en welke werknemer er op dat moment verantwoordelijk voor is. U ontvangt ook nuttige gegevens over de manier waarop u uw gereedschap in de toekomst optimaal kunt inzetten.

En dat is nog niet alles. Hilti ON!Track biedt ook ondersteuning wanneer het gaat om veilig werken: Met de software zijn alle vereiste en bestaande certificaten, alsmede onderhouds- en trainingsdata, beschikbaar en gemakkelijk te bekijken. Bekijk de feiten om te zien hoe Hilti ON!Track u kan helpen om de productiviteit van uw bedrijf te verbeteren.

Bent u al een ON!Track gebruiker?

WILT U MEER WETEN OVER ON!TRACK?

FEITEN EN CIJFERS

90 uur

besteed aan zoeken
Gemiddeld wordt per maand 90 uur besteed aan het zoeken naar materieel op bouwplaatsen.

65 %

ervaart problemen met terugzoeken
65 procent van alle klanten ervaart moeilijkheden met het bijhouden van vereiste certificaten en onderhoudsdata.

6 tools

verdwijnen
Er verdwijnen gemiddeld 6 stukken gereedschap per maand.

7,000 euro

verlies op materieel dat verloren raakt
Gemiddeld wordt per jaar rond de 7000 euro uitgegeven om verloren materieel te vervangen.

EEN WERELD VAN VERSCHIL - ZONDER ON!TRACK EN MET ON!TRACK

Hilti ON!Track asset management

Zonder ON!Track

 • Beheer van materieel is tijdrovend: Het volgen van materieel is moeizaam en gebeurt door middel van notities, lijsten en mappen.
 • Gebrek aan transparantie: Werknemers beschikken niet over betrouwbare informatie over de locatie, het gebruik of de staat van het materieel.
 • Hoge kosten: Bedrijven verliezen geld doordat apparaten kwijtraken.
Hilti ON!Track asset management

Met ON!Track

 • Toegenomen beschikbaarheid en productiviteit: Materieel wordt op een transparante wijze beheerd en kan gemakkelijk worden gevonden.
 • Geoptimaliseerde processen: Uitrusting wordt op een juiste wijze beheerd dankzij gebruiksvriendelijke software en moderne hardware.
 • Veiligheid: Werknemers worden in staat gesteld om vereiste certificaten en onderhoudsdata bij te houden.

HIER ZIET U HOE ON!TRACK WERKT!

alt text

VIJF STAPPEN VOOR EEN EFFICIËNT BEHEER VAN UW MATERIEEL

 • Hilti ON!Track asset management
  1 / 5
  Analyse en advies met betrekking tot de huidige situatie

  Voor bedrijven is het een ingrijpende beslissing om een nieuw systeem voor het beheer van materieel te introduceren. Wij bij Hilti ondersteunen u daarom gedurende het gehele proces. Ook na de introductie van het systeem. Om te beginnen voeren we een complete analyse uit van uw bedrijfsproces en het bestaande materieel.

 • Hilti ON!Track gereedschapbeheer
  2 / 5
  Ontwikkelen van een oplossing op maat

  U beslist welke werknemers toestemming krijgen om materieel in het systeem te registreren en te bewerken. Samen passen wij uw ON!Track account aan op uw individuele behoefte.

 • Hilti ON!Track gereedschapbeheer
  3 / 5
  Implementeren van ON!Track binnen uw bedrijf

  Hilti helpt u om al uw materieel te voorzien van een duurzaam label en het te registreren in het systeem. Deze online oplossing hoeft niet op uw computer te worden geïnstalleerd. Nadat u bent ingelogd, krijgt u onmiddellijk toegang tot de data. Dit kan op ieder gewenst moment via een webbrowser. Uw gegevens zijn altijd actueel. Dankzij onze gebruiksvriendelijke app voor uw smartphone, die u eenvoudig op uw telefoon installeert, kunt u ook op locatie alle noodzakelijke gegevens bekijken.

 • Hilti ON!Track gereedschapbeheer
  4 / 5
  Training voor werknemers

  Hilti verzorgt een complete trainingssessie zodat u en uw werknemers alle functies van ON!Track via de computer en via de app leren kennen. Zo weet u precies hoe u er het best gebruik van kunt maken.

 • Hilti ON!Track gereedschapbeheer
  5 / 5
  Aan de slag!

  U kunt nu aan de slag met ON!Track! Voor uw bedrijf betekent dit: efficiëntere en transparantere processen, lagere kosten en een beter overzicht van de plaatsen waar het materieel zich bevindt. U ontvangt ook betrouwbare informatie met betrekking tot de apparaten die in gebruik zijn of gerepareerd worden. Met de juiste data bent u in staat om uw project te optimaliseren.

Wilt u weten hoe Hilti ON!Track uw bedrijf van dienst kan zijn? Wij leggen het u graag uit! Maak vandaag nog een afspraak met uw Hilti verkoopadviseur.

Hilti fleet management
HILTI’S FLEET MANAGEMENT SERVICE

Bekijk hoe het Gereedschapbeheer van Hilti uw bedrijf kan ondersteunen bij het beheren van uw gereedschappen.

Meer informatie
Hilti Tool Service
HILTI’S TOOL SERVICE

Hilti biedt een reparatie- en reinigingsservice voor Hilti-gereedschappen, waarbij uw gereedschap binnen 3 werkdagen weer beschikbaar is. En anders krijgt u uw reparatie gratis.

Meer informatie

We hebben cookies op uw computer geplaatst om deze website beter te maken.
U vindt alle informatie hieromtrent onder de rubriek .

Contacteer ons
Contacteer ons