Image alt text (optional)

ON!TRACK 3

Belangrijke release informatie

Er zijn meerdere verbeteringen aan het algehele softwareplatform toegevoegd. Daarbij lanceren we tevens de gloednieuwe app van ON!Track 3!

Met regelmatige software releases wordt de ON!Track software voortdurend verbeterd en worden er continu nieuwe functionaliteiten toegevoegd.

ON!TRACK 3 RELEASE – December 2021

Wij zijn zeer verheugd de release van PI2/2021 aan te kondigen! Met deze versie bereiken we een uiterst belangrijke mijlpaal in het beheer van uw Hilti-gereedschap. De mobiele apps Hilti ON!Track en Hilti Connect zijn namelijk geintegreerd. U kunt de ON!Track-beheer app vanaf nu gebruiken met uw Hilti Connect-gegevens.

Daarnaast bevat PI2/2021 een aantal nieuwe functionaliteiten:

Een vernieuwde aanvraag functionaliteit stelt uw medewerkers op locatie in staat om assets via de app aan te vragen.

De "my assets" filter toont u op de mobiele android app binnen enkele seconden de assets waar u verantwoordelijk voor bent.

Om inzicht te houden in de kosten van uw verbruiksmateriaal, kunt u met de rapportagemodule nu ook kostenrapporten voor eenmalige kosten maken.

ON!TRACK 3 RELEASE - JUNI 2021

We zijn blij te kunnen aankondigen dat de ON!Track 3 Release - PI1 2021 vandaag uit is! De release omvat een aantal verbeteringen aan het algehele softwareplatform en markeert de lancering van de mobiele app ON!Track 3, die rechtstreeks verbinding maakt met uw geselecteerde Hilti machines.

Houd er rekening mee dat er eerst een ON!Track contract getekend moet zijn om de app te kunnen gebruiken.