ON!Track releasenotes

DATA RECHTEN FORMULIER

Individuen hebben rechten met betrekking tot de data die Hilti over hen bewaart. Middels dit formulier bent u in de gelegenheid om uw rechten volgens de GDPR Regelgeving op te vragen.

V3.3 RELEASE

Gepubliceerd oktober 2019

V3.2 RELEASE

Release 3.2 brengt voor ON!Track een aantal verbeteringen voor de mobiele app, web en active tracking. Met het bijwerken van de mobiele app worden de nieuwe functionaliteiten beschikbaar. Ook zij verschillende bugfixes uitgevoerd om de prestaties van ON!Track te verbeteren.

Hoogtepunten van Hilti ON!Track 3.2

Mobiele app:

De nieuwe Item-aanvragen-functionaliteit - ter verbetering van planning en efficiëntie. Meer informatie

Toevoegen aan transferwagen vanuit verschillende workflows – ter vereenvoudiging van verplaatsingen vanuit verschillende workflows en controleer inventaris. Meer informatie

Mogelijkheid om asset details te bewerken – ter verbetering van reparatiebeheer en vereenvoudigd mobiel gebruik voor bijwerken van materieelbeheer. Meer informatie

Automatische ontvangstbevestigingen via e-mail - verbetering van de functionaliteiten “verplaatsng” en “bevestig levering”. Meer informatie

Web:

Active Tracking: Nieuwe kolom "BLE LAST SEEN" biedt een overzicht van positie-updates van al uw Smart Tag-assets. Meer informatie

BUG FIXES: Meer dan 20 bugfixes om de prestaties van ON!Track te verbeteren.

ON!Track V3.1.5 Mobile App Patch

Gepubliceerd januari 2019

The patch bevat meerdere bugfixes en OS ondersteuning voor Android 9 en iOS 12.

V3.1 RELEASE

December 2018

Let op: met deze update moeten gebruikers zich eerst afmelden en vervolgens weer aanmelden bij ON!Track. Dat geldt voor zowel de mobiele als de web-applicatie om de nieuwe versie goed te laten werken.

De 3.1-release omvat verschillende verbeteringen, waardoor ON!Track sneller en gebruiksvriendelijker werkt.

Mobiel:

Verplaatsingen zijn bijgewerkt op de mobiel. "Aantal" en "Vanaf locatie" zijn nu eenvoudiger te selecteren (met tevens de mogelijkheid om uit verschillende locaties te selecteren) voor verbruiksmateriaal en bulkmateriaal. Tevens is een transferwachtrij toegevoegd, die zichtbaar wordt bij verplaatsingen die nog in behandeling of mislukt zijn. Mislukte verplaatsingen in de transferwachtrij kunt u bewerken en opnieuw verzenden of uit de wachtrij verwijderen.

Web:

Informatie over de volgende geplande keuringen is nu zichtbaar vanuit de locaties “Locaties” en “Assets”. In het zijpaneel staan de eerst volgende keuringen aangegeven. Maximaal 25 keuringen worden hier weergeven. Daarbij kunnen de naam van de verantwoordelijke medewerker en de retourdatum voor meerdere assets in de transferwagen eenvoudiger en sneller worden bijgewerkt. Tot slot is de privacyverklaring voor ON!Track bijgewerkt en is er meer informatie onder Support en Info te vinden.

Voor meer informatie omtrent de nieuwe functionaliteiten en verbeteringen van release 3.1 verwijzen we je graag naar de ON!Track kennisbank.

V2.9 RELEASE

Maart 2018

De update van de ON!Track software naar versie 2.9 biedt een groot aantal nieuwe functionaliteiten en verbeteringen van het systeem, waardoor de gebruiksvriendelijkheid nog verder toeneemt en wordt geoptimaliseerd. Zo kunnen assets vanaf nu met de juiste rechten worden verwijderd en kan keuringsinformatie snel en gemakkelijk gewijzigd worden.

Een gedetailleerde beschrijving van de nieuwe functies en verbeteringen die onderdeel uitmaken van de update naar versie 2.9 is hier te vinden.

V2.8.5 PATCH

De 2.8.5 patch bevat kleine oplossingen en verbeteringen.

V2.8.5 PATCH

De 2.8.5 patch bevat kleine oplossingen en verbeteringen.

ON!TRACK V2.8 – RELEASE

Oktober 2017

Hilti ON!Track versie 2.8 biedt veel nieuwe functionaliteiten, enkele oplossingen voor problemen en verbeteringen voor zowel de web-applicatie als de mobiele applicatie. Via deze update wordt de gebruiksvriendelijkheid van het systeem verder verbeterd en geoptimaliseerd.

Hoogtepunten van Hilti ON!Track 2.8:

 • Keuringen en onderhoud eenvoudig toevoegen en afronden vanaf uw smartphone: voeg keurings- en onderhoudsinformatie snel en gemakkelijk toe via de mobiele app, inclusief de bijbehorende documentatie.
 • Bekijk en download bijlagen voor assets via de mobiele app: houd snel en gemakkelijk inzicht in uw checklists, productinformatie en handleidingen.
 • Voeg bijlagen toe aan medewerkercertificaten: vernieuw opnieuw behaalde certificaten, voeg bijlagen toe en bekijk de volledige geschiedenis online.
 • Medewerker afbeelding: voeg een profielfoto toe voor iedere gebruiker.
 • Simpele verwerking openstaande meldingen: verwerk openstaande meldingen snel en gemakkelijk rechtstreeks vanaf het dashboard. 
 • Kleine verbeteringen en toevoegingen: verbeterd assetsjabloon voor services, optie om de naam van assetsjablonen te wijzigen en verbeterde zichtbaarheid van overdrachtgeschiedenis.

Een gedetailleerde beschrijving van de nieuwe functies en verbeteringen die onderdeel uitmaken van de update naar versie 2.8 is hier te vinden.

V2.7 Patch

Juli 2017

Versie 2.7 brengt verbeteringen op het gebied van het gebruiksgemak van het systeem en bug fixes op het gebied van onder andere meldingen, rasterweergaven en rapportages.

V2.6 Release

Juni 2017

De update van de ON!Track software naar versie 2.6 biedt een groot aantal nieuwe functionaliteiten en verbeteringen van het systeem, waardoor de gebruiksvriendelijkheid nog verder toeneemt en wordt geoptimaliseerd. Zo kunnen rapportages standaard worden ingesteld en opgeslagen en kunnen keuringen direct in de mobiele applicatie worden verwerkt.

Een gedetailleerde beschrijving van de nieuwe functies en verbeteringen die onderdeel uitmaken van de update naar

versie 2.6 is hier te vinden.

V2.5.2 Web patch

April 2017

De 2.5.2 patch repareert enkele bugs op het gebied van onder andere notificaties, vertalingen en informatievoorziening.

V2.5 release

Maart 2017

De update van de ON!Track software naar versie 2.5 biedt een groot aantal nieuwe functionaliteiten en verbeteringen van het systeem, waardoor de gebruiksvriendelijkheid nog verder toeneemt en wordt geoptimaliseerd.

Een gedetailleerde beschrijving van de nieuwe functies en verbeteringen die onderdeel uitmaken van de update naar

versie 2.5 is hier te vinden.

V2.4.1 mobiele release

November 2016

De mobiele release 2.4.1 brengt de oplossing voor de volgende problemen: 

Inconsistentie in het inventarisatierapport

V2.4.0.2 web release

November 2016

De web release 2.4.0.2 brengt de oplossing voor de volgende problemen: 

 • Inconsistentie in de inventarisatierapporten en pakbonnen
 • Inconsistentie in de verantwoordelijke medewerker na een verplaatsing.

V2.4 web release

Oktober 2016

De 2.4 software update biedt de volgende nieuwe functies en verbeteringen: 

 • De Finse, Deense en Zweedse taal zijn nu beschikbaar
 • Verdere verbeteringen van de prestaties en zoekfunctionaliteit zijn uitgevoerd.

V2.3.2 web patch

Augustus 2016

Dankzij deze software patch zijn een aantal belangrijke kolommen teruggebracht in het asset- en locatie-overzicht. De volgende kolommen zijn weer beschikbaar: 

 • Fleet Kostenplaats
 • Kostencode
 • Verlengde garantie
 • Fleet referentienummer
 • Locatie Kostenplaats
 • Aankoop ordernummer
 • Startdatum huurperiode
 • Voordering huurgereedschap
 • Sjabloonnaam
 • Leverancier

V2.3.1 mobiele release

Augustus 2016

De update van de mobiele app is nu beschikbaar als versie 2.3.1 in de app- en playstore.

V2.3 release

Augustus 2016

De update van de ON!Track software naar versie 2.3 biedt naast een hogere snelheid en betere prestatie ook een groot aantal concrete verbeteringen van het systeem, waardoor de gebruiks-vriendelijkheid nog verder toeneemt en wordt geoptimaliseerd.

Een gedetailleerde beschrijving van de nieuwe functies en verbe-teringen die onderdeel uitmaken van de update naar versie 2.3 is hier te vinden.

V2.3 Release notes