MACHINEPARKBEHEER AFGESTEMD OP UW BEHOEFTEN

Hilti Fleetmanagement

Altijd de nieuwste machines

Altijd de nieuwste machines

Gratis reparatie en leenmachines

Gratis reparatie en leenmachines

Korte termijn huur voor piekmomenten

Korte termijn huur voor piekmomenten

De uitval van de machine was niet gepland. Of de benodigde machine is niet beschikbaar in het magazijn: Wanneer de juiste machines niet beschikbaar zijn of niet op de bouwplaats kunnen worden ingezet, kunnen er vertragingen optreden die geld kosten en zelfs het succes van het project in gevaar brengen.

Met Hilti Fleet Management werkt u met een optimale samenstelling van gereedschap tegen vaste maandelijkse kosten. Daarnaast kunt u voor tijdelijke, korte termijn werkzaamheden extra gereedschap huren.  Dit alles voor meer productiviteit op uw projecten.

Voordelen

VOORDELEN FLEET MANAGEMENT

Icon für zeigt einen Aufwärtstrend

Verhoogde productiviteit & minimaal risico op stilstand

  • Geen onnodig gereedschap op de bouwplaats
  • Altijd de nieuwste machines voor optimale prestaties 
Icon zeigt das Eurozeichen

Geen onverwachte kosten

  • Vaste maandelijkse gebruikskosten, 
  • Hogere liquiditeit door het verspreiding van uw investering
Icon steht für den Standort des Werkzeugs

Transparantie en overzicht

  • Eenvoudige toewijzing en lokalisering van gereedschap
  • Volledige kostentransparantie

Klein gereedschap - grote uitdagingen

Dankzij de feedback van onze klanten weten wij wat zij waarderen aan het gebruik van Hilti Fleet Management: Namelijk, de eenvoud in levering en onderhoud van gereedschap. Dit uit zich bijvoorbeeld in extra services zoals reparatie en kalibratieservice. Zo kunt u bij Hilti een allround zorgeloos pakket verwachten.

Meer lezen

Inbegrepen services

Alles over Hilti Fleet services

Reparatieservice

Reparatieservice

Zodra opgehaald ontvangt u de machines binnen 4 werkdagen retour.  

Leenmachines

Leenmachines

Wij leveren indien gewenst een leenmachine op locatie.

Huurmachines

Huurmachines

Voor piekmomenten in werkzaamheden kunt u gereedschap huren.

Kalibratieservice

Kalibratieservice

Om onjuiste metingen en extra kosten te voorkomen

Kostenplaats beheer

Kostenplaats beheer

Gereedschap kan worden toegewezen aan medewerkers, sets, bussen of door u gedefinieerde locaties. Dit is inclusief labeling van het gereedschap en geeft ook transparantie met betrekking tot het controleren van rekeningen en uiteindelijke kosten allocaties.

Diefstalverzekering

Diefstalverzekering

Hilti neemt 80% van de kosten voor zijn rekening na inleveren van een procesverbaal.

Analyse van machinepark

Hoe optimaal is uw machinepark? Onze analyse van het machinepark biedt een compleet overzicht van uw huidige en optimale situatie.  

DE VOLGENDE ASPECTEN WORDEN BELICHT:

Uw machinepark

Uw machinepark

Analyse van de omvang en opsomming van de jaarlijkse kosten. Dit omvat onder andere de huidige samenstelling, levensduur en gebruiksfrequentie.

Uw processen

Uw processen

Identificatie van de belangrijkste toepassingen en processen en bepaling van de meest productieve oplossing.

Uw kosten

Uw kosten

Niet alleen hebben wij de benodigde tools maar ook de ervaring om directe en indirecte kosten van uw machinepark inzichtelijk te maken. Zo krijgt u direct inzage in uw besparingspotentieel.

Materieelbeheer met Hilti

Het perfecte samenspel

Please enter alternative text here (optional)

Meer dan 100.000 Hilti klanten in circa 40 landen maken al gebruik van onze mogelijkheden binnen machineparkbeheer. Het systeem heeft zichzelf in de praktijk al meer dan tien jaar bewezen en realiseert een professionele ondersteuning van uw machinepark. In combinatie met onze software ON!Track krijgt u daarnaast de ideale aanvulling op uw materieelbeheer: Uw machinepark en uw bedrijfsmiddelen worden transparant beheerd – van de gebruiker tot locatiebepaling en documentatie.  

Indien gewenst kunt u uw huidige algehele uitrusting van uw bedrijf laten analyseren. Onze specialisten zullen met u samenwerken om te verduidelijken welke gereedschap overbodig is, welke machines niet optimaal worden gebruikt of welke dringend moeten worden vervangen.

Onze service specialisten bieden niet alleen volledig overzicht van uw huidige situatie en kosten, maar ook optimalisatie mogelijkheden die vrijblijvend gekozen kunnen worden om uw bedrijf productiever en veiliger in te richten. Zo kijken zij bijvoorbeeld naar welk gereedschap overbodig is of welke machines niet optimaal worden gebruikt.

HILTI ON!TRACK

Meningen van klanten

''Kijk niet alleen direct naar wat iets kost maar vooral ook indirect; wat is de kwaliteit en hoe verdien ik die terug? Kijk verder dan alleen de vaste lasten. Wanneer je op deze manier beredeneert, komt Hilti er erg goed uit.'' - Nederland Isoleert

Meer lezen
Hilti machinepark

ANALYSE VAN UW MACHINEPARK

Op basis van uw individuele behoeften werken onze specialisten met u samen om uw huidige processen en kosten te optimaliseren. Dit met als einddoel een efficiënter machinepark te ontwikkelen.

Wilt u meer weten?
Hilti Connect app

Hilti Connect

Maak kennis met de nieuwe Hilti Connect-app en ontvang direct op de bouwplaats waardevolle informatie over uw Hilti machines. Organiseer snel en eenvoudig het ophalen van uw machine voor reparatie via de app.

App Downloaden