Vervanging van machinepark

Vervanging van machinepark - nog nooit zo eenvoudig en transparant!

1. Klik op uw naam en uw klantnummer in het menu.

2. Selecteer onder de menuoptie "uw machinepark beheer" de optie "vervanging van machinepark".

3. Selecteer een afzonderlijke machine of alle machines voor vervanging met één klik en voer een van de drie hierboven genoemde acties, of "machine(s) vervangen", "machine(s) verlengen" of "machine(s) niet vervangen" door op de knop te klikken.

Machine vervangen

Onder de optie "machine vervangen" wordt u door het selecteren van een nieuwe machine, nieuwe beschrijving van de etiketten en de retourneringsprocedure van de oude machine geleid. In de afzonderlijke opties worden alle beschikbare invoervelden, zoals bijvoorbeeld factuur-ontvanger, bestellingsreferentie en details over uw bestelling weergegeven.

Machines verlengen

Als u de machine blijft gebruiken en op een later tijdstip wilt retourneren, selecteert u de optie "machine verlengen" via de machineselectie en selecteert u de duur van de verlenging. Opgelet: in het geval van een reparatie wordt het zogenaamde "speciaal gebruik" voortijdig beëindigd.

Machine niet vervangen

Met de knop "machine niet vervangen" kunt u uw machines laten afhalen om te retourneren en nieuwe machines bestellen via onze online catalogus.