Digitale facturatie

Plaats uw bestellingen elektronisch en ontvang Hilti facturen digitaal

Hilti B2B e-procurement

Hilti B2B eProcurement koppelt onze Hilti-systemen rechtstreeks aan die van u.

Wij bieden tal van oplossingen die uw inkoopproces, van offertes tot facturering, automatiseren. Hierdoor wordt het bestelproces versneld, administratieve taken vereenvoudigd en uw producten sneller bezorgd. 

HOE WERKT HILTI B2B E-PROCUREMENT

Wij bieden verschillende manieren om uw e-procurementproces aan Hilti te koppelen.

Directe EDI Verbinding

Electronic Data Interchange (EDI) is een directe verbinding tussen uw systeem en dat van ons. Dit is vooral handig als u een vaste klant bent.

EDI ondersteunt verschillende transacties, waaronder Order, OrderResp, ShipNote en Invoice. Het is ook beschikbaar in een verscheidenheid aan formaten, zoals SNSI, X12, cXML en iDoc.

Digitale inkoop ecosystemen

Digitale inkoop ecosystemen vergemakkelijken de verbinding tussen onze systemen en die van u. Ze bieden snelle connectiviteit, helpen om uw purchase-to-payproces te beheren op één platform en bieden verschillende opties voor inkoop, variërend van e-markten tot EDI.

Wij werken met een uitgebreid netwerk van digitale inkoop ecosysteempartners, zowel lokaal als internationaal. Dit zijn onder andere Ariba®, SciQuest®, SupplyOn, Symbrio, GHX, OSN en Hubwoo. Wij zijn voortdurend op zoek naar nieuwe partners, zodat u via uw favoriete ecosysteem contact met ons legt.

ICM connectie

Wij kunnen indien uw ERP pakket ICM bestellingen ondersteund bestellingen via ICM accepteren. Neem contact op met onze klantenservice of uw account manager om een ICM koppeling aan te vragen.

Bestellen via e-mail

Als u liever via e-mail bestelt, kunnen we uw bestelling versnellen door uw e-mail om te zetten in een geautomatiseerde order.

DATASOURCING

Punchout /OCI link naar Hilti-website

Indien u rechtstreeks bij Hilti Online wilt kopen, kunnen wij naar uw systeem verwijzen met Punchout/OCI. Hiermee wordt uw Hilti-winkelwagen direct in uw inkoopsysteem ingevoerd, om zo uw aankoop te vereenvoudigen.

eCatalogus

Ook kunt u een op maat gemaakte digitale productcatalogus ontvangen. Hierin staan de netto prijzen in de meest voorkomende formaten zoals MS Excel, BMEcat, XML etc. vermeld.

HOE ONZE B2B INKOOP UW PRODUCTIVITEIT VERBETERT

Hilti B2B e-procurement

Onze B2B e-procurement oplossingen zijn ontwikkeld om administratieve processen, van offerte tot facturatie, te vereenvoudigen:

  • Productiviteit en de kosten verlagen

Plaats inkooporders rechtstreeks in uw eigen systeem, u hoeft niet te bellen, mailen of faxen. De facturen worden automatisch aangemaakt en afgestemd op de leverings- en inkooporders.

  • Kostentransparantie

Offertes zijn onnodig - de productinformatie en prijzen zijn direct beschikbaar.

  • Uitgavenbeheer

Organiseer uw proces om uw uitgaven te bekijken en te beheren.

  • Controle

Krijg meer controle over uw inkoop- en facturatieproces.

  • Bestelproces

Een geïntegreerd Procure-to-Pay (P2P) proces kan bijdragen in het versnellen van uw bestelproces.

ONTVANG MEER INFORMATIE OVER DE E-PROCUREMENT OPLOSSING

Neem contact op met uw lokale Hilti verkoopadviseur indien u hulp nodig heeft bij het kiezen van de beste oplossing voor uw bedrijf. Wij helpen u graag.