Welkom in het BIM Experience Center

Wij maken BIM tastbaar

We gebruiken de BIM-methodologie voor een volledig workflow-partnerschap met onze klanten, omdat we een aanzienlijke verhoging van de productiviteit en een hogere veiligheid in hun projecten kunnen waarborgen. Onze klanten ervaren BIM echter als lastig aan te raken of te voelen. Daarom hebben we besloten om BIM tastbaar te maken. Het feit dat iets digitaal is, betekent niet dat het in de echte wereld niet kan bestaan.

Wij nodigen u uit voor een klantreis in het BIM Experience Center in Rotterdam. Neem simpelweg contact met ons op via onderstaande button.

Ontdek de wereld van BIM

Loading

Bezoek ons en krijg een tastbare ervaring van BIM

De BIM Experience Tour

De klantreis duurt 1-1,5 uur en is geoptimaliseerd voor 6-8 bezoekers tegelijk. Heeft u ervaring met BIM en heeft u specifieke vragen? Wij kijken er naar uit om u een diepgaand onderzoek aan te bieden om uw productiviteit te verhogen binnen specifieke BIM gebruikerscases. Bent u nieuw met BIM en geïnteresseerd in hoe u een digitale transformatie kunt starten? Perfect, we kunnen onze ervaringen delen over verandermanagement en hoe we gezamenlijk kunnen winnen via project partnerschap!

Leeuwenhoekstraat 4
2652 XL Berkel en Rodenrijs
Nederland