Hilti innovaties voor de afbouw

GOED VOORBEREID VOOR DE AFWERKING

In de droge montagebouw zijn van de uitvoering van vloerbevestigingen tot het installeren van verlaagde plafonds diverse toepassingen te vinden. Wij bij Hilti hebben ons tot doel gesteld om u en uw werknemers bij de gehele reeks van toepassingen voor wand- en plafondsystemen te ondersteunen.

We willen graag onze innovatieve producten en oplossingen laten zien die uw dagelijkse werkzaamheden in elke fase van de droge montagebouw makkelijker maken: van meetapparatuur voor de afwerking, accu-cirkelzagen voor het zagen, schroevendraaiers en nagels voor dedirecte montage, schroeftechniek voor gipsplaatwanden tot brandwerende systemen voor het veilig wegwerken van kabels en leidingen, alsmede een efficiënt systeem voor het beheer van materieel en gereedschappenmanagement.

Meten

PD 5 - Laser afstandsmeter
Afstand meten - Zo eenvoudig kan nauwkeurig meten zijn

De PD 5 is een handige laserafstandsmeter in de grootte van een duimstok - zo hebt u de nauwkeurige meter altijd bij de hand in uw broekzak Met slechts een bedieningsknop meet u accuraat en eenvoudig, terwijl u op het doel richt en de knop ingedrukt houdt. En natuurlijk is de PD 5 robuust, bestendig tegen water en stof zodat deze tegen het dagelijkse gebruik op de bouwplaats is opgewassen.

Meer informatie
Roterende laser
Optimaal uitlijnen - Met groen ziet u meer

Voor het uitlijnen in de afbouw is een goede zichtbaarheid van de lasermarkering essentieel. Daarom is de lijn van onze groene rotatielaser PR3 HVSG A12 viermaal beter zichtbaar dan bij conventionele lijn- en rotatielasers. Om uw dagelijkse werk te vergemakkelijken is hij robuust en eenvoudig te bedienen. Eenvoudig positioneren boven een vast punt, inschakelen en gewoon beginnen. Met behulp van de afstandsbediening kunt u naar een stationaire laserlijn omschakelen. En omdat hij draadloos werkt, hebt u volledige bewegingsvrijheid bij het uitlijnen - tot 16 uur.

Meer informatie
Meten aan het plafond - Hoogteoverdracht eenvoudig gedaan

Nivelleren van een verlaagd plafond wordt nu eenvoudiger en comfortabeler. U kunt namelijk de multilijnlaser PM 2-LG met een innovatieve houder met een paar eenvoudige stappen aan de wand of deur klemmen, met ankers of zelfs magnetisch bevestigen. Met de groene laser herkent u de lasermarkeringen zelfs op helder verlichte bouwplaatsen. En zonder kabel zijn ze flexibel en onafhankelijk van stroomvoorzieningen.

Meer informatie

Schuren en zagen

VONKVRIJE PROFIELSNEDE

Funkenfreier Profilschnitt

Veilig snijden in de droge montagebouw

Bij het snijden van gipsplaatprofielen moest u in het verleden vaak kiezen tussen twee compromissen: werkt u met een haakse slijper en neemt u het risico van rondvliegende vonken op de koop toe, of doet u het op de veilige manier met een metaalschaar en verliest u daarbij kostbare tijd? 

Afgelopen met compromissen: met de accu-cirkelzaag SCM 22-A maakt u gebruik van een "koude snede", dat wil zeggen, vonkvrij, schoon en snel. Een spaanopvang en een zaagbladrem garanderen de arbeidsveiligheid, die u tijdens het zagen nodig hebt.

Meer informatie over onze accu-cirkelzagen >

Geschoten montage voor de afbouw

Geschoten montage - gas schiethamer
MET GAS VEILIG SCHIETEN

Gewapend voor alle werkzaamheden met onze gasschiethamer Als het gaat om renovatie of nieuwbouw van het interieur, hebt u een gereedschap nodig dat een probleemloze voortgang op alle ondergronden garandeert - want er is altijd tijd tekort in de laatste fase van de bouw. Met de GX 3 werkt u met puur gas. Omdat u vaak boven het hoofd moet werken, hebben we de GX 3 slank en licht gebouwd. En u kunt natuurlijk onze gehele nagelportfolio gebruiken - daarmee hebt u een betrouwbare, veelzijdige helper op uw bouwplaats die uw werkdag 's zomers en 's winters bij temperaturen tot -10 ° C vergemakkelijkt.

Meer informatie over onze draadloze schiethamers
Geschoten montage - accu schiethamer
CONSEQUENT EENVOUDIG, GEWOON EEN ACCU.

Baanbrekende plaatsingsinnovatie met puur accubedrijf. Als de interieurbouw begint, is het einde van het bouwproject in zicht - de tijdsdruk hoog en de begroting vast gepland. Directe bevestiging is de meest effectieve keuze om snel, kwalitatief hoogwaardig en tegen een betaalbare prijs te bevestigen. Met het schietgereedschap BX 3 werkt u consequent eenvoudig: hij werkt alleen met de accu's op ons 22V-platform, garandeert met zijn weldoordachte mechaniek de beste schietkwaliteit en kan op staal, kalksteen en beton worden gebruikt. En omdat de BX 3 weinig terugslagkans heeft en reukloos is, biedt hij een hoog gebruiksgemak zodat u en uw werknemers snel en efficiënt kunnen plaatsen.

Meer informatie over onze draadloze schiethamers

Schroeftechniek

EEN HAND VRIJ BIJ HET SCHROEVEN

Schraubenmagazin

Met onze schroefmagazijnen werkt u in een keer door

Het vastschroeven van platen met een enkele schroef vereist echt vingertoppengevoel in de ware zin van het woord. Het is met name moeilijk op het plafond, omdat men beide handen nodig heeft om vast te schroeven. En de doos met schroeven ligt nooit daar waar men deze nodig heeft.

Wij hebben een oplossing ontwikkeld waardoor deze moeilijke manier van schroeven overbodig is: met ons korte handige schroefmagazijn hebt u altijd een hand vrij om de plaat of uzelf vast te houden en kunt u in een keer door schroeven!

De magazijnstrips worden in een handomdraai geladen en passen qua lengte precies in uw heuptas. Ze zijn stabieler dan de traditionele strips. Zo kunt u schroeven nog sneller verwerken en zonder het lastige blokkeren in het magazijn. 

Meer informatie over onze schroefmachines >

Werkzaamheden aan gipsplaten

UW BETROUWBARE SCHROEFBOOR-ALLROUNDER

Bohrschrauber, SF 6-A22, ATC

Doorvoeringen en houtbewerking eenvoudig gedaan

Als u doorvoeringen maakt of op een houten vloerconstructie werkt, heeft u een universeel inzetbare schroevendraaier met vermogen nodig. Deze moet robuust, zo licht mogelijk en veilig te hanteren zijn. 

Zoek niet verder: onze accuboormachine SF6-A22 ATC is uw allrounder voor schroeftoepassingen. Robuust en krachtig, maar toch licht van gewicht en goed in de hand liggend. Uitgerust met Active Torque Control (ATC), wordt een terugslag van het apparaat voorkomen als deze een keer blijft haken. Zo staat u veilig op elke ladder.

Meer informatie over onze accu-schroefboormachines >

Werk aan het plafond

Glijdende plafondconnector

Gleitender Deckenanschluss, DX 460

Stofvrij en supersnel met directe montage voor gipsplaatregels

Voor grotere overspanningen aan het plafond worden glijdende plafondconnectors gebruikt. Met de oplossing voor directe montage kunt u veel tijd besparen. 

Het werken met onze kruitschiethamer DX 460 MX met magazijn gaat acht keer zo snel als het boren of het werken met ankers. En in tegenstelling tot boortoepassingen ontstaat bij het schieten bijna geen stof. Het trillingsarme apparaat biedt veel gebruiksgemak en zijn betrouwbaarheid is vastgelegd in een VHT-testrapport.

Meer informatie over onze oplossingen voor bevestigingen aan het plafond >

DX KWIK System
DX KWIK - SCHIETEN IN PLAATS VAN VERANKEREN

Het verlaagde plafond vereist geteste en goedgekeurde systemen - en omdat de veiligheid zo belangrijk is, wordt de arbeidsefficiëntie vaak vergeten. Dat is niet zo met ons DX KWIK-systeem. Hier boort u even voor met een aanslagboor - u "kwikt" aan, om de nagel bij het binnengaan van het beton de nodige sturing te geven. U boort echter minder diep dan de wapening - dat voorkomt stress en slijtage van de boor en bespaart tijd. Daarna schiet u de nagel er gemakkelijk in met onze DX 460 - klaar. Het gaat snel, is absoluut veilig en biedt maximale werkcomfort zonder stof en trillingen.

Meer informatie
HUS3 Schroefanker
HUS3-P SCHROEFANKER – Plafonds comfortabel en veilig afhangen

Voor een eenvoudige en comfortabele verwerking van verlaagde plafonds in slechts enkele stappen met het HUS-P schroefanker. Bespaar uzelf het hameren boven uw hoofd en schroef het anker er eenvoudig in.

Meer informatie over onze schroefankers
DBZ Wiganker
DBZ WIGANKER – Voordelig en deugdelijk bevestigd

Het wiganker DBZ heeft zich als eenvoudige en voordelige oplossing voor het afhangen bewezen. Betrouwbaar te plaatsen met behulp van visuele controle, zonder plaatsingsgereedschap - een hamer is voldoende.

Meer informatie

Brandveiligheid

Brandveiligheid gemakkelijk gemaakt

Please enter alternative text here (optional)

Het kabelmanchet is veilig en snel te monteren

Bij droge montagebouw is brandbeveiliging een belangrijke kwestie, omdat de monteur verantwoordelijk is voor zijn wand - en vaak is het de vraag of hij de benodigde doorvoeringen gelijk mee kan nemen. Daar hebt u dan veilig en gemakkelijk te monteren materiaal voor nodig. 

Ons kabelmanchet CFS-CC biedt de perfecte oplossing voor kabeldoorvoeringen. Uitgeroepen als brandbeveiligingsproduct 2016. Hij garandeert een snelle montage met kliksluiting en is natuurlijk ook goedgekeurd. En omdat u daarbij geen steenwol nodig hebt en geen stof maakt, blijft de bouwplaats schoon.

Meer informatie over onze brandwerende oplossingen >

ON!Track

TRANSPARANTIE EN ZEKERHEID

Hilti ON!Track, Betriebsmittelverwaltung

ON!Track optimaliseert het beheer van uw materieel

Als ondernemer bent u dagelijks verantwoordelijk voor uw onderneming. Uw klanten en werknemers zijn uiterst belangrijk voor u.

Dit resulteert in een groot aantal eisen - prioriteiten worden vaak door de snel voortschrijdende tijd geregeld. Sommige schijnbaar eenvoudige kwesties gaan dan verloren.

Met ON!Track verkrijgt u duidelijkheid over uw materieel en de arbeidsveiligheidsdocumenten.

Wij ondersteunen u op voorhand met een analyse, verzorgen de invoer van de arbeidsmiddelen in het systeem en helpen u bij de implementatie in de dagelijkse gang van zaken.

Nadat de arbeidsmiddelen in het systeem zijn ingevoerd, kunt u de gereedschappen met een muisklik ordenen of op de smartphone naar bouwplaatsen of aan werknemers toewijzen. Wanneer het project is voltooid, brengt u met een klik deze weer terug of naar de volgende bouwplaats.

Het handige is dat u dan ook weet wanneer de volgende testdatum is en hebt u altijd de juiste documenten bij de hand - zonder lang te hoeven zoeken.

Meer informatie over ON!Track >

De radiolader op 22V

SWINGEND WERKEN

Baistellenradio, RC 4

Wij rocken op uw bouwplaats

Energie is essentieel op elke bouwplaats voor zowel mens als machine. Met de radiolader van Hilti lukt allebei. Hij verzorgt uw gereedschappen met accustroom en u en uw medewerkers met muziek en het meest actuele nieuws.

Cruciaal voor effectieve verdere werkzaamheden: de Hilti Radio laadt alle types van Hilti Li-ion accu's van 12 tot 36 volt. En de muziek komt van uw favoriete radiozender of uw persoonlijke playlist - via uw smartphone.

Meer informatie over onze radiolader >

Contacteer ons
Contacteer ons