Image alt text (optional)

Profis Rebar

Stel een nieuwe norm voor het ontwerp van achteraf geïnstalleerde wapening

Met Hilti PROFIS Rebar kunt u eenvoudig, professioneel en volgens richtlijnen de volgende wapeningsaansluitingen plannen en ontwerpen.

U BESPAART TIJD, VERLAAGT DE KOSTEN EN VINDT DE BESTE OPLOSSING

In overeenstemming met Eurocode

Ontwerp reguliere heupgewrichten volgens EN 1992-1-1 eenvoudig, transparant en volgens de richtlijnen.

Efficiënt volgens het laatste technische rapport TR069

Aansluitende versterkingsverbinding nodig voor een buigstijve verbinding en geen overlappende wapening beschikbaar? Geen probleem! 

Met PROFIS Rebar kunt u dergelijke toepassingen veilig ontwerpen volgens TR069, onnodige blootstelling van de wapening vermijden en zelfs de vereiste inbeddingsdiepte verminderen.

Progressief met de Hilti-methode

Kunt u geen oplossing vinden volgens EN 1992-1-1 of EOTA TR069? Met de HIT Rebar-methode profiteert u van jarenlange engineering-ervaring en tests.

Hierbij wordt aangenomen dat de drukstang de betonuitbraak overspant. Dit zorgt ervoor dat u geleidelijk maar veilig kunt ontwerpen met zowel flexibele stijve verbindingen zonder overlappingsvoegen als met overlappingsvoegen met eindbochten van de bestaande wapening.

 

UW VOORDELEN IN EEN OOGOPSLAG:

Ontwerp klassieke wapeningsaansluitingen die als overlappingen worden gerealiseerd volgens EN 1992-1-1 en ontwerp diverse toepassingen onder brand- of vermoeiingsbelasting.

Maak snel en eenvoudig gedetailleerde technische rapporten over uw ontwerpen, inclusief alle vereiste ETA's, productgegevens en ontwerpmethode notities. 

Optimaliseer het proces op de bouwplaats: Overweeg al tijdens de planningsfase verschillende boormethodes en optimaliseer uw resultaten met Hiltis uitgebreide systeemoplossingen voor achteraf geïnstalleerde wapening toepassingen.

 

Profiteer van de geïntegreerde hints en tips in de software, die u helpen bij het vinden van een oplossing. 

NIEUW IN PROFIS REBAR: TOON DE ZIJDELINGSE KRACHT VIA DE RUWHEID VAN HET GEWRICHT

Please enter alternative text here (optional)

Een van de belangrijkste principes bij het ontwerpen van wapening is dat schuifkrachten worden overgebracht via de betonnen doorsnede en niet via de daaropvolgende bewapening.

Om de situatie realistisch weer te geven, berekent PROFIS Rebar de verificatie van de verbindingsvoeg volgens de gewijzigde ontwerpbenadering van de Duitse nationale bijlage - DIN EN 1992-1-1 NA 2011-06 NCI tot 6.5.2.

Technische documentatie

Hilti BIM/CAD library

Hilti Software-OPLOSSINGEN

Ontwerp software, apps en BIM-oplossingen.

Meer informatie

HIT-HY 200-R V3

De injectiemortel HIT-HY 200-R V3 is eenvoudig te installeren en geschikt voor bijna elke chemische verankering - dit vergemakkelijkt de planning en voorbereiding van de werkzaamheden voor u en vereenvoudigt het werk van de medewerkers op de bouwplaats.

Bekijk nu

BIM/CAD BIBLIOTHEK

Hilti's BIM/CAD-bibliotheek biedt u een uitgebreide bibliotheek met Hilti-producten als 3D en 2D BIM/CAD-objecten.

Ontdek nu

GERELATEERDE TAGS

RAADPLEEG EEN INGENIEUR