INSTALLATIESYSTEMEN ONTWERPEN MET BIM

Hilti PROFIS installatie-ontwerpsoftware en -apps

Hilti PROFIS Anchor software

Onze Hilti ontwerpsoftware voor modulaire installatiesystemen helpt u met het creëren van uitdagende ontwerpen zonder technisch advies van een deskundige.

Ontwerp, bereken en bestel de modulaire installatiesystemen die u nodig heeft. Niet alleen vanuit kantoor, maar ook op locatie.

Exporteer uw ontwerpen van Hilti PROFIS naar AutoCAD® of Revit®, of open de Hilti BIM objecten in Tekla Warehouse om ze in Tekla als constructief ontwerp te gebruiken.

Voeg direct objecten in uw ontwerp toe vanuit de Hilti BIM/CAD-bibliotheek.

Al onze Hilti ontwerpsoftware en -apps zijn volledige geïntegreerd met onze Hilti-producten, -technologieën en technische service - waarmee u een volledige oplossing voor uw gebouw, bouwproces en bouwproject krijgt.

HILTI ONTWERPSOFTWARE VOOR MODULAIRE INSTALLATIESYSTEMEN

Hilti PROFIS InstallatiON
HILTI PROFIS INSTALLATIE

Met de Hilti PROFIS installatiesoftware, kunt u eenvoudige en ingewikkelde toepassingen van modulaire installatiesystemen beoordelen in een 3D-editor.

Meer informatie
Hilti Fixpoint Calculator app
FIXPOINT APP

Hilti Fixpoint app berekent de draagkracht voor bevestigingspunten en uitbreidingen en minimale buiglengte van buizen voor modulaire installatiesystemen.

Meer informatie
Hilti Channel Calculator app
RAILS CALCULATOR

Ontwerp, bereken en bestel alle modulaire installatiesystemen van Hilti die u nodig heeft.

Meer informatie

2D of 3D OBJECTEN VOOR MODULAIRE INSTALLATIESYSTEMEN VAN HILTI

De Hilti BIM/CAD Bibliotheek

De Hilti BIM/CAD bibliotheek beschikt over 3D-objecten en 2D-tekeningen die u in uw BIM-ontwerp kunt invoegen. Kijk vandaag nog op Hilti Online of via AutoCAD®, Revit®, Tekla Warehouse en bimobject.com

Open de Hilti BIM/CAD bibliotheek

BIM/CAD Bibliotheek Meer informatie
AUTOCAD PLUG-IN Meer informatie
REVIT PLUG-IN Meer informatie
Point Creator Autocad Meer informatie

HILTI ENGINEERING SERVICES

Als u hulp nodig heeft met uw ontwerp, kunnen onze deskundige Hilti ingenieurs ankerbevestigingssystemen voor u berekenen. Neem voor meer informatie contact op met uw lokale Hilti team 

Contacteer ons
Contacteer ons