INSTALLATIESYSTEMEN ONTWERPEN MET BIM

Hilti PROFIS installatie-ontwerpsoftware en -apps

Hilti PROFIS Anchor software

Onze Hilti ontwerpsoftware voor modulaire installatiesystemen helpt u met het creëren van uitdagende ontwerpen zonder technisch advies van een deskundige.

Ontwerp, bereken en bestel de modulaire installatiesystemen die u nodig heeft. Niet alleen vanuit kantoor, maar ook op locatie.

Exporteer uw ontwerpen van Hilti PROFIS naar AutoCAD® of Revit®, of open de Hilti BIM objecten in Tekla Warehouse om ze in Tekla als constructief ontwerp te gebruiken.

Voeg direct objecten in uw ontwerp toe vanuit de Hilti BIM/CAD-bibliotheek.

Al onze Hilti ontwerpsoftware en -apps zijn volledige geïntegreerd met onze Hilti-producten, technologieën en technische service - waarmee u een volledige oplossing voor uw gebouw, bouwproces en bouwproject krijgt.

HILTI ONTWERPSOFTWARE VOOR MODULAIRE INSTALLATIESYSTEMEN

Hilti PROFIS InstallatiON

HILTI PROFIS INSTALLATIE

Met de Hilti PROFIS installatiesoftware, kunt u eenvoudige en ingewikkelde toepassingen van modulaire installatiesystemen beoordelen in een 3D-editor

Meer informatie
Hilti Fixpoint Calculator app

FIXPOINT APP

Hilti Fixpoint app berekent de draagkracht voor bevestigingspunten en uitbreidingen en minimale buiglengte van buizen voor modulaire installatiesystemen

Meer informatie
Hilti Channel Calculator app

RAILS CALCULATOR

Ontwerp, bereken en bestel alle modulaire installatiesystemen van Hilti die u nodig heeft

Meer informatie

2D of 3D OBJECTEN VOOR MODULAIRE INSTALLATIESYSTEMEN VAN HILTI

De Hilti BIM/CAD Bibliotheek

De Hilti BIM/CAD bibliotheek beschikt over 3D-objecten en 2D-tekeningen die u in uw BIM-ontwerp kunt invoegen. Kijk vandaag nog op Hilti Online of via AutoCAD®, Revit®, Tekla Warehouse en bimobject.com

Open de Hilti BIM/CAD bibliotheek

BIM/CAD Bibliotheek

Meer informatie

AUTOCAD PLUG-IN

Meer informatie

REVIT PLUG-IN

Meer informatie

PROFIS Layout

Meer informatie

HILTI ENGINEERING SERVICES

Als u hulp nodig heeft met uw ontwerp, kunnen onze deskundige Hilti ingenieurs ankerbevestigingssystemen voor u berekenen. Neem voor meer informatie contact op met uw lokale Hilti team.