FIRESTOP VOOR LINEAIRE EN UITZETTINGSVOEGEN

Firestopoplossingen voor beweging en waterbestendigheid

Hilti firestop for perimeter joints

Brandbarrières voor buitenmuren zijn bij het ontwerp altijd een unieke uitdaging.

Zoals alle bouwverbindingen is de verbinding van een vliesgevel constant in beweging en schuift tegen de structuur van het gebouw.

De voeg kan ook bloot staan aan weersomstandigheden, belasting van binnen of buiten, gedurende en na de bouw.

Dus wanneer u een firestopoplossing specificeert voor vliesgevels dient u de bestendigheid tegen beweging, lekkage en water vast te stellen om dure aanpassingen in de toekomst te voorkomen.

Als u firestop aanbrengt langs de rand van een plaat, rondom het gebouw, dient u ook een firestopsysteem te kiezen waarmee u kunt werken aan de buitenmuren van het gebouw.

Hierbij kan sprake zijn van een groot aantal verschillende componenten, zoals vliesgevels, voorgefabriceerde betonpanelen of koudgevormde stalen frames en mantels. 

DE OPLOSSINGEN VAN HILTI VOOR LINEAIRE EN UITZETTINGSVOEGEN

De firestopoplossingen van Hilti voor lineaire en uitzettingsvoegen betreffen:

  • Onze Hilti Sealant en Hilti Joint Spray - onze meest gebruikte firestopproducten in combinatie met oplossingen met platen.
  • Onze Hilti Top Track Seal - vormt zich rond de voegen tussen de gipsplaten en de platte betonnen platen.
  • Een groot aanbod aan firestopsystemen voor gebruik buiten.
  • We zijn ook de eerste fabrikant met een gepatenteerd en getest doorzichtig glassysteem van vloer tot plafond om tegemoet te komen aan eisen op gebied van design.

Onze Hilti firestopoplossingen zijn gemakkelijk te installeren en te inspecteren.

Ze zijn ook in overeenstemming met de meest veeleisende internationale richtlijnen, zoals ASTM en EN, en voldoen ook aan de vereisten van ETA en UL-richtlijnen. 

GERELATEERDE HILTI FIRESTOPPRODUCTEN VOOR ELEKTRISCHE OPENINGEN

VRAAG HET EEN INGENIEUR

HOE WE U KUNNEN ONDERSTEUNEN BIJ ONTWERPEN EN SPECIFICATIES

Wij kunnen u helpen met ontwerpen en specificaties, op locatie, online of via de telefoon:

  • Ontwerptools - gebruik onze uitgebreide Hilti BIM/CAD-bibliotheek en de gemakkelijke Hilti Button for Firestop ontwerpsoftware, die automatisch de doorvoer voor firestop kan identificeren en firestopoplossingen kan aanbevelen.
  • Hulp op locatie - onze Hilti ingenieurs kunnen u op locatie ondersteunen met specificaties en oplossingen.
  • Specificeer ontwerpen - neem contact met ons op via telefoon of online om de juiste producten en documentatie voor uw ontwerp te vinden.
  • Technische documentatie - toegang tot onze online technische bibliotheek om planningsdocumentatie, gegevenskaarten en goedkeuringsdocumentatie te vinden. Eenvoudig knippen van tekeningen en tekst om ze in uw eigen ontwerp te plakken.