TOEPASSING VAN FIRESTOP IN GEGEVENSMANAGEMENT

Firestop voor intensief, gemiddeld en extensief verkeer

Hilti firestop for data management

Bij Hilti bieden we een groot aantal firestopoplossingen voor kabels, geschikt voor zowel nieuwe als bestaande doorvoeringen:

  • Snelle en gemakkelijke installatie en inspectie.
  • Gemakkelijk kabels doorvoeren en nieuwe kabels trekken.
  • Capaciteit om verplaatsing van rook te beperken voor 0-100% visuele vulcapaciteit.
  • Conform de strenge internationale richtlijnen zoals ASTM en EN.
  • Voldoet aan richtlijnen - eisen ETA en UL.

FIRESTOP VOOR NIEUWE EN BESTAANDE DOORVOERINGEN

Onze Hilti firestopsystemen zijn ontworpen voor zowel nieuwe gebouwen als renovatieprojecten.

We bieden een groot aantal firestopproducten voor toepassing bij verschillende situaties op locatie.

Voor nieuwe installaties kunt u firestop door middel van schijven, kragen of afdichtingsmiddelen gebruiken nadat u nieuwe kabels heeft geïnstalleerd. Of u kunt voordat de kabels worden getrokken firestop zoals hulzen gebruiken in muren of vloeren.

Als u een grote opening met een groot aantal kabels of kabelgoten wilt vullen, dan kunt u onze blokken of rechthoekige kabelkragen gebruiken.

Als u onregelmatige openingen wilt vullen, is de beste oplossing om rechthoekige kabelkragen, schuim of afdichtingsmiddelen te gebruiken. 

GERELATEERDE PRODUCTEN VOOR TOEPASSING BIJ GEGEVENSMANAGEMENT

VRAAG HET EEN INGENIEUR

FIRESTOP VOOR ZONES MET INTENSIEF, GEMIDDELD OF EXTENSIEF VERKEER

Om de juiste firestopoplossing te kiezen, is het belangrijk te weten hoe vaak nieuwe kabels of buizen door de doorvoer zullen worden getrokken.

In kantoorfaciliteiten, datacentra, bedrijfspanden, zorginstellingen en laboratoria is er sprake van intensief verkeer waar telecom en elektrische toepassingen vaak worden aangepast.

Voor intensief gebruikte zones is de beste keuze een firestopoplossing waarmee nieuwe kabels kunnen worden getrokken zonder dat er schade ontstaat en er na installatie van de kabels geen nieuwe firestop hoeft te worden gekocht. 

Voor doorvoeringen met gemiddeld of extensief verkeer is een firestopoplossing voldoende die ontworpen is om minder vaak wijzigingen te ondergaan.

Doorvoeringen met weinig verkeer worden meestal voorzien van pluggen, schijven, mastiek of afdichtingsmiddel en worden na installatie normaal gesproken niet meer gewijzigd.