FIRESTOP VOOR ZORGFACILITEITEN

Het ziekenhuis blijft operationeel tijdens renovatie of installatie van firestop

Hilti firestop for healthcare solutions
Please enter alternative text here (optional)

Bij Hilti begrijpen we dat ziekenhuizen vaak met verandering te maken hebben.

Om de technische ontwikkelingen en verbeteringen in patiëntenzorg bij te houden, moeten complexe installaties in zorgfaciliteiten vaak opnieuw worden ingericht, terwijl de zorg voor patiënten in het ziekenhuis doorgaat.

Bij Hilti kunnen we ondersteuning bieden met een breed aanbod aan snel en gemakkelijk te installeren firestopoplossingen. Ze zijn getest en goedgekeurd volgens strenge internationale richtlijnen.

Onze firestopoplossingen zijn ontworpen om gemakkelijk te demonteren voor modernisering of hergebruik. Ze zijn flexibel en kunnen worden gebruikt in kleine ruimtes en voor een groot aantal toepassingen: van medische apparatuur tot systemen voor stofbeheersing.

We kunnen ook ondersteunen met het ontwerp en specificatie van firestop en om het  brandbeveiligingssysteem vanaf de eerste ontwerpfase te integreren.

Met dit alles kunnen we bijdragen om de beste oplossing te selecteren. Daarbij zorgen we voor een zo korte mogelijke onderbreking voor de installatie van het firestopsysteem en voor minimale totale kosten over de levensduur van de faciliteit. 

VRAAG HET EEN INGENIEUR