FIRESTOP VOOR HOOFDAANNEMERS EN PROJECTMANAGERS

Hilti firestop for general contractors

Bij Hilti kunnen we u helpen met het specificeren en ontwerpen van systemen voor passieve brandbeveiliging.

We bieden ook geavanceerde producten, gemakkelijk te gebruiken ontwerpsoftware en technische ondersteuning ter plaatse, online of via de telefoon. Neem contact op met uw Hilti verkoopadviseur als u online niet kunt vinden wat u nodig heeft.

EEN BREED AANBOD GEMAKKELIJK TE INSTALLEREN FIRESTOPOPLOSSINGEN

Hilti firestop blocks

We bieden een groot aantal firestopproducten voor verschillende toepassingen en oplossingen, getest voor de strengste internationale richtlijnen, zoals ASTM en EN.

Met onze voorgevormde firestopproducten verbetert u uw productiviteit. Ze worden compleet met firestopmateriaal aan de binnenkant geleverd, waardoor ze makkelijk en snel te installeren, aan te passen en te inspecteren zijn.

Onze zachte firestop-blokken kunnen worden geplaatst zonder gebruik van mortel en gemakkelijk weer worden verwijderd en opnieuw gebruikt. Onze firestop-kabelschijven worden gemakkelijk rond kabels geplaatst. Firestopmanchetten kunnen worden ingekort tot elke gewenste lengte, voor complexe pijpinstallaties zoals gebogen pijpen.

DUIDELIJKE INFORMATIE VOOR GEMAKKELIJKE SPECIFICATIE VAN FIRESTOP

Hilti firestop technical literature

Bekijk onze online Technische Bibliotheek voor een uitvoerige beschrijving van de Hilti firestopproducten, technische handleidingen en goedkeuringsdocumentatie.

Het is een snelle en gemakkelijke manier om specificaties en ontwerpinformatie te vinden. U kunt ook gemakkelijk tekeningen en tekst kopiëren en plakken in uw eigen ontwerp.

Als u meer informatie wenst, neemt u gewoon contact op met de lokale verkoopadviseur van Hilti. We helpen u graag op locatie, via de telefoon of online.

HOUD UW FIRESTOPDOCUMENTATIE ACTUEEL MET ÉÉN APP

De Hilti CFS-DM Firestop documentatiemanager-app helpt u met het organiseren van al uw firestopdocumenten op één centrale plaats:

  • Sla alle documentatie voor een project op - specificaties, vergunningen, planningsdocumentatie en nog veel meer.
  • Neem foto's van installaties en inspectie en sla ze samen op.
  • Stel professionele rapporten op in Excel of PDF en print ze uit. Zo worden inspecties en updates gemakkelijker en sneller.
  • Werk op locatie, via de smartphone of op kantoor aan documenten - log eenvoudig in met gebruikersnaam en wachtwoord. 
  • Ontworpen voor grote én kleine bouwprojecten.

VRAAG HET EEN INGENIEUR