FIRESTOP VOOR GEBOUWEIGENAREN EN DESKUNDIGEN/ADVISEURS

Hilti firestop for building owners and specialist consultants

Bij Hilti kunnen we u helpen met het specificeren en ontwerpen van systemen voor passieve brandbeveiliging.

We bieden ook geavanceerde producten, gemakkelijk te gebruiken ontwerpsoftware en technische ondersteuning ter plaatse, online of via de telefoon. Neem contact op met uw Hilti verkoopadviseur als u online niet kunt vinden wat u nodig heeft.

EEN BREED AANBOD GEMAKKELIJK TE INSTALLEREN FIRESTOPOPLOSSINGEN

Hilti firestop collars

We bieden een groot aantal firestopproducten voor verschillende toepassingen en oplossingen, getest voor de strengste internationale richtlijnen, zoals ASTM en EN.

Met onze voorgevormde firestopproducten verbetert u uw productiviteit. Ze worden compleet met firestopmateriaal aan de binnenkant geleverd, waardoor ze makkelijk en snel te installeren, aan te passen en te inspecteren zijn.

Onze zachte firestop-blokken kunnen worden geplaatst zonder gebruik van mortel en gemakkelijk weer worden verwijderd en opnieuw gebruikt. Onze firestop-kabelschijven worden gemakkelijk rond kabels geplaatst. Firestopmanchetten kunnen worden ingekort tot elke gewenste lengte, voor complexe pijpinstallaties zoals gebogen pijpen.

GESPECIALISEERDE ONTWERPTOOLS EN INFORMATIE M.B.T. FIRESTOP

Hilti firestop technical literature

Onze online technische handleidingen, goedkeuringsdocumenten en technische specificaties helpen u snel en gemakkelijk te ontwerpen. Kopieer en plak tekeningen en tekst gemakkelijk vanuit de Technische bibliotheek in uw eigen ontwerp.

Toegang:

 • 2D-tekeningen
 • Specificatietekst
 • Planningsdocumentatie
 • Goedkeuringsdocumentatie

We leveren ook software en apps waarmee u producten kunt kiezen en firestopsystemen kunt ontwerpen. Zo is er de uitgebreide BIM/CAD-bibliotheek met Hilti-objecten en ons geautomatiseerde ontwerpsysteem, Hilti Button for Firestop.

Toegang:

 • BIM/CAD-bibliotheek met Hilti-producten – toegankelijk met Revit, Autocad, bimobject.com en onze Hilti download-website.
 • Productselectie - gebruik onze Hilti PROFIS 3 software om producten te kiezen en uw aankoop te volgen.
 • U kunt ook gebruikmaken van onze mobiele Hilti-app om onze productcatalogus te bekijken, de beschikbaarheid van producten te controleren en uw gereedschappen en account te beheren.

Hilti Button for Firestop - identificeert automatisch doorvoeringen, stelt een materiaallijst op en beveelt firestopsystemen aan, inclusief belangrijke gegevens en documentatie.

BETERE BOUWPRESTATIES MET FIRESTOP

De firestopproducten van Hilti kunnen de constructie van gebouwen verbeteren en daarnaast bescherming bieden tegen brand. Ze zijn goedgekeurd volgens ETA en UL brandbeschermingtesten. Ze verbeteren de prestaties op het gebied van:

 • Geluidsisolatie - doordat openingen worden afgesloten, die ook geluid doorlaten.
 • Bewegingen - die de gevolgen van aardbevingen, thermische beweging van leidingsystemen, doorbuiging van de constructie en vibraties van industriële installaties minimaliseren.
 • Om gebouwen te beschermen tegen schimmels en meeldauw, bieden we producten die bestand zijn tegen schimmels en meeldauw. Deze zijn bijzonder handig bij het ontwerpen van systemen voor ziekenhuizen.
 • Volg LEED- en BREEAM-certificering voor groen bouwen.

VRAAG HET EEN INGENIEUR