About Hilti

Over ons

Hilti staat voor kwaliteit, innovatie en directe klantrelaties met ongeveer 250.000 contacten per dag. 30.000 werknemers wereldwijd helpen het werk op bouwplaatsen eenvoudiger, sneller en veiliger te maken - en inspireren klanten elke dag opnieuw. Met producten, systeemoplossingen, software en services die een geavanceerde meerwaarde bieden. Vaak ontstaan ideeën voor verbeteringen direct op locatie tijdens gesprekken met klanten. Als er nog geen Hilti-oplossing is voor een uitdaging, wordt deze ontwikkeld. Daarvoor investeert de onderneming, met het hoofdkantoor in Schaan, Liechtenstein, jaarlijks ongeveer 6 procent van zijn omzet in onderzoek en ontwikkeling.

Onderzoek bij Hilti

In onderzoek en technologie hebben wij de mogelijkheid om met de nieuwste technologieën te werken. Dat maakt het ontwikkelen van nieuwe producten en services aangenaam.

Andreas Bong
Voorzitter van Corporate Research and Development

Het strategische doel: duurzame waardecreatie door marktleiderschap en differentiatie. Het bedrijf, opgericht in 1941 door de broers Eugen en Martin Hilti, heeft ook financiële plannen met een vooruitziende blik. Alle aandelen van de Groep zijn in handen van de Martin Hilti Family Trust, die het voortbestaan van de onderneming op lange termijn waarborgt.

Hilti bouwt aan een betere toekomst - met duurzame en innovatieve oplossingen. Het bedrijf neemt de verantwoordelijkheid op zich ten opzichte van de maatschappij en het milieu om buiten de kernactiviteiten te werken aan een betere toekomst. Naast de Hilti Foundation dragen ook de waarden die we dagelijks in de omgang met teamleden, partners en klanten uitdragen bij: Integriteit, moed, teamwerk en betrokkenheid.

MEER OVER HILTI

FIRMENGESCHICHTE

Onze geschiedenis

Meer informatie
Hilti UNTERNEHMENSLEITUNG

corporate governance

Meer informatie
HILTI UNTERNEHMENSKULTUR

Kerndoelen en -waarden

Meer informatie